Глобальні оголошення!

Балачки: ні про що і про все 8

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Re: Балачки: ні про що і про все 8

Повідомлення Кокетка » 10 лютого 2015, 10:00

ну тепер будемо і ми знати, бо всі ставлять вікна ... утепляються, а лікбез ніхто не провів ... у нас теж витяжка на кухні вся трубою зайнята, ще й заслонка стоїть
Люди охоче вірять тому, в чому б хотіли бачити правду.
Кокетка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 869 раз.
Подякували: 787 раз.
Діти: два синочка

Повідомлення TaniaPicaSSo » 10 лютого 2015, 11:53

Кокетка написав:бо всі ставлять вікна ... утепляються, а лікбез ніхто не провів ...

Та так. Ми тільки в вересні поміняли вікна, і я так тішилась, бо нарешті в хаті стало тепло. До того все так дуло з тих вікон. Але як ти кажеш, а лікбез ніхто не провів. Я завжди відкрвала вікно в кухні, коли було жарко, або щось готувала. А такого, що треба відкривати, коли горить колонка, я не знала. Тепер на все життя запам'ятаю.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення Sam » 10 лютого 2015, 11:56

А коли індивідуальне опалення, то котел майже завжди горить, то що виходить, весь час повинно бути відкрите вікно, капець якийсь... :dash:
Sam Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 717 раз.
Подякували: 562 раз.
Діти: Синочок і донечка

Повідомлення TattyMummy » 10 лютого 2015, 12:08

Мені здається, що з індивідуальним опаленням, тобто котлом трохи інакше. З котла труба виведена прямо на вулицю, а не в будинкову витяжку. Хоча є котли в яких виведена витяжка і в загальну будинкову витяжку. До речі, а на кому ви поверсі? Казав чоловік, що буває так, що забита витяжка і весь чадний газ на останніх поверхах іде в квартиру...
Зображення
Зображення
TattyMummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 828 раз.
Подякували: 776 раз.
Діти: Двоє синочків і заюся доця

Повідомлення TaniaPicaSSo » 10 лютого 2015, 12:47

Та, з ккотлами інакше. Плюс, як вже казалт дівчата, в них є датчики.
А ми на 2 поверсі в 5-поверховому будинку. Витяжки по сусідах вчора перевіряли мчс, то все ок. Але ще сьогодні жек десь має бути і дивитися зверху на будинку, чи там все добре.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)

Повідомлення Marichka » 11 лютого 2015, 00:59

В мами колонка Юнкерс,то вона постійно горить.Теж 2 пов,5 пов будинку і теж ніби витяжка в гофрі.Я їй вже наказала час від часу провітрювати.Хоч така колонка в нас десь 8 років і вікна пластикові теж давно.Трохи страшно чи то не якийсь газ тепер не такий.
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення TaniaPicaSSo » 11 лютого 2015, 01:50

В нас нова деталь вилізла. Я й не знала, а в нашому стояку на 5 поверсі 5 років тому потруїлися чадним газом, а 2 роки назад на 3 поверсі. У всіх постановили 'зворотна тяга' і все. 3 квартири в стояку з 5 - це не співпадіння. З тим мій тато пішов вчора в жек і просто сказав їм про ці всі випадки. В жеку про це були не в курсі. Зате сьогодні вже цілий день чистили вентиляційні труби, то звідти сипалась цегла і неймовірна купа всякого сміття. І ше не дочистили, бо щось там застрягло і не проходило. Завтра будуть дочищати.
До мене перед тим, як я це взнала, дзвонив наш участковий і просив підписати папери, що ми ні до кого не маєм претензій. Тепер думаю завтра подзвоню йому і скажу про ці випадки з отруєннями в стояку і те все. Далі буде видно, чим все закінчиться. Думаю, хай міліція зверне на це увагу.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Повідомлення sky » 11 лютого 2015, 10:33

Не підписуйте ніяких поки паперів, бо за службову недбалість нехай відповідають посадовці жеку
Зображення
sky Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 47 раз.
Подякували: 141 раз.
Діти: дівчинка 26.06.2012

Повідомлення TattyMummy » 11 лютого 2015, 11:23

TaniaPicaSSo написав:В нас нова деталь вилізла. Я й не знала, а в нашому стояку на 5 поверсі 5 років тому потруїлися чадним газом, а 2 роки назад на 3 поверсі. У всіх постановили 'зворотна тяга' і все. 3 квартири в стояку з 5 - це не співпадіння. З тим мій тато пішов вчора в жек і просто сказав їм про ці всі випадки. В жеку про це були не в курсі. Зате сьогодні вже цілий день чистили вентиляційні труби, то звідти сипалась цегла і неймовірна купа всякого сміття. І ше не дочистили, бо щось там застрягло і не проходило. Завтра будуть дочищати.
До мене перед тим, як я це взнала, дзвонив наш участковий і просив підписати папери, що ми ні до кого не маєм претензій. Тепер думаю завтра подзвоню йому і скажу про ці випадки з отруєннями в стояку і те все. Далі буде видно, чим все закінчиться. Думаю, хай міліція зверне на це увагу.

як то в ЖЕКу не в курсі? а те, що ви отруїлись вони ж в курсі... і цього вже достатньо. На мою думку, вони мали почистити вентиляційні труби як тільки дізнались про отруєння. Та й думаю, що й у попередніх двох випадках хтось із сусідів звертався.
Зображення
Зображення
TattyMummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 828 раз.
Подякували: 776 раз.
Діти: Двоє синочків і заюся доця

Повідомлення Кокетка » 11 лютого 2015, 11:51

на рахунок тих вентиляцій ... в туалеті у нас де йде великий стояк вентиляційний... то на другому і третьому поверху змокріла стіна, і щось капало на перший, ми розібрали стіну щоб глянути... а там купа мусору, винесли енну кількість відер мокрого піску з цеглинами, хтось не виносив мусор а кидав у вентиляцію , а на нашому другому поверсі якась дошка була, типу заслонка і все то в нас спинилося, а труба каналізаційна почала текти і все змокріло, наші всі стіни , а на перший поверх капало... то тепер ми наново зробили ремонт, а в стіні в дирку до тої вентиляції поставили металопластикові двері ( чоловік каже як раз така проблема була то ще буде, і був правий, з Жеку знають що ми маємо дверкі то йдуть до нас трубу ту оглядати в якому місці тече, бо текла вже раз 5 по тому, сусіди зверху раза три розбирали стіну)
Люди охоче вірять тому, в чому б хотіли бачити правду.
Кокетка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 869 раз.
Подякували: 787 раз.
Діти: два синочка

Поперед.Далі

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей