Ну я сьогодні просто в ударі. і пишу і пишу. вже так вам надоїла що усьо йду спати а вам гарного проведення часу і багато позитиву ну а потім фантастичних снів і щоб все у нас було добре. Дякую що писали
Я мама, а мама ніколи не буває самотньою. - К. Деньов
Дівчата, хто знає чи є десь у нас в Тернополі кулінарні курси, де б давали сертифікат про пройдене навчання? В мене подружка працює в сільській школі поваром, але немає диплома відповідного. Спочатку директор нічого не казав, а тепер вимагає якийсь папірець де б було написано що пройшла хоч курси.
А я вчора маленьке добре діло зробила в Новусі мені замість 1 гр дали назад моїх 100 з рештою здачі. я віддала зразу ж біля каси, просто всі ми люди і всім властиво помилятися. мені не важко а совість моя чиста, тай продавець була дуже рада.
Ameli хоч це було і дуже спонтанне добре діло, але гадаю, воно абсолютно відповідає умовам першого завдання марафону "Люблячі серця", і ви можете його продублювати у відповідній темі і взяти участь в марафоні http://forum.mamusi.org.ua/viewtopic.php?f=116&t=10477
Таня я над таким не думала а ще вчора до дядька старого пристала чи йому не треба бутилок з під води то він так на мене дивився і просто реально не повірив що я просто віддаю...такий час що треба ділитися хто чим може, але люди до такого чось ставляться дуже з недовірою