lore1ei написав:Дітоньки, не хворійте!!!
Мамусі, тримайтесь!
А ми от нині на дитячому майданчику бачили кашляючих і сопливих дітей.
І таке враження ніби мамам все одно що вони поміж дітей(
Ну, Лілю, приведу приклад своєї старшої. В неї соплів не було зроду до 2 років. Пішла в садок - появилися соплі. Я її вдома мариную, мариную, а соплі всьо не проходять і не проходять. Ну пішла я до лікаря, а вона з мене рже, шо я дурна, бо якшо в дитини нема температури, то соплі не проблєма (малося на увазі у віці уже не немовлятка). Так вона в мене й ходила в садок з соплями, поки не адаптувалася. Так само і з тими кашлями. Коли дитина три тижні в хаті маринується, а потім лишаються лише соплі зелені і репродуктивний кашель, то в нашому випадку лікар дозволяла гуляти, бо інакше дитині теж зле. А на дворі навпаки соплі всі висихають. Такшо, не завжди мамусям всеодно. Просто інколи ті соплі і кашлі - звичайна річ в дітей. І через це тримати вдома дитину без температури - тупувато ;) . Насправді не всі соплі заразні і не кожен кашель - то грип)))) Єдине, що я би свою дитину не вела до молодших, котрі в садок не ходять. Боялася б шоб дійсно не набралися. Бо в мене діти як хоріють? Мала в садкц підчіпає бацилу. Їй пофік - вона в мене кінь. Просто соплями обходиться. А млий ніжний. Зразу вон ларингіт був, тепер бронхіт... Не акліматизований він ше до старших бацил