zhuchka написав:а де можна купити чи замовити? бо в магазинах не завжди знайдеш
На Кідстафі, у нас в магазинах мало у яких є Лего. Хоча в Орнаві на другому поверсі є Клуб Лего, то там були ціни більш менш, а також в Сільпо (принаймні отсаннє Лего, яке купувала була така ж ціна, як на Кідстафі).
Оксан, я тут питала за Лего /viewtopic.php?f=244&t=10147&hilit=%D0%BB%D0%B5%D0%B3%D0%BE і відразу є посилання на сайти. я купувала двічі в одному інтернет-магазині(там є посилання), звіряючи ціни із Кідстафом. теж рекомендую для вас Дупло, нам дуже гарно пішов, особливо ось такий набір із серії Творчий конструктор
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Щасливий той, хто щасливий у себе вдома. Толстой Л. М.
До речі, якщо ви просто своїй дитині плануєте купити Лего, то його можна і б/у брати, бо воно таке "невбиваєме". Я велику частину з нашого Дупло купувала б/у - і дешевше, і стан гарний.
дівчата позичте хтось мп3 плеєр на 2 місяці, дуже сильно реба. бо я свій десь загубила, думала що в брата, а він каже що не брав а треба сильно срочно на 2 місяці. бо дивилася на базарі, то є якісь за 80 грн - але щось вони в мене не визивають довіри. а купити зараз за 400-500 грн - то мені зараз трохи забагато. заплачу 80-100 грн за ті два місяці.
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))