Сяна » 18 січня 2015, 22:16
чисто випадково отримала одну книжечку О. Германа "Сто потайних дверей, або Пригоди джури Михайлика" (в-во Богдан)
суть книжки: починається розповідь на 1 сторінці (тут сторінки названі дверима), що хлопчик їде від батьків у Січ, щоб стати козаком. і от бачить хлопчик, що на людей напав невеличкий загін татар. питання далі - що зробить Михайлик? 1. Поїде на Січ - переходь на 15 двері. 2. Поїде рятувати людей. - дай відповідь на питання - скільки є кольорів у веселки і переходять на ту сторінку. і такі далі. тобто є початок історії і різні її продовження залежно від того, як будує розповідь читач. у мене вийшла романтична історія - хлопчик познайомися з дівчинкою Наталочкою, потім таки доїхав у Січ, вивчився на писарчука, підріс, вирішив відшукати Наталю, яку взяли у полон, вирушив із козаками у Туреччину і визволив полонених, а Наталю попросив до шлюбу)))
у книзі є різні запитання, кросворди, вірші-пісні тощо для виконання і просування далі в історії.
мені сподобалася книга, з доцьою таке ще зарано поки, але мені самій цікаво було, хочу побудувати іншу історію на днях
Щасливий той, хто щасливий у себе вдома.
Толстой Л. М.