Точні цифри вже не пам'ятаю, але колись рахували - води вона витрачає набагато менше, аніж мити посуд руками. Користувалася машинкою якщо не кожен день, то через день точно. А іноді, якщо гості чи багато готувала, то і кілька разів на день. Мила все, окрім дерева та алюмінію. Дуже було зручно. Серед плюсів не тільки економія води та часу, а ще й якість миття. Жодних розводів, все блищить. Особливо сяяли скляний та металевий посуд )
Дівчата, а ту сіль тре обов'язково кидати при кожному митті ? Я тск зрозумяла, що я маю кинути таблетку для миття і сіль. Че ше щось ?
У нас було так, що у спеціальний відсік засипаєш багато солі і вистачає надовго. Але є такі таблетки, що одразу містять в собі сіль. Тоді нічого засипати не треба.
На який режим ви запускаєте посудомийку? На повний чи короткий ? Скільки часу іде на 1-не миття посуду ?
Якщо є час, то на повний. Це близько 1,5 - 2 годин, але якщо на ніч ставити, то це не проблема. Є ще режим на 30 хвилин, але в ньому посуд не сушиться.
До речі, ще є режим Еко - не знаю, що він економить - воду чи енергію, але на ньому довгенько посуд миється, щось в районі трьох годин.