Глобальні оголошення!

Дитяча художня література

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Дитяча художня література

Повідомлення Marichka » 29 грудня 2014, 14:00

Мені дуже сподобалась Азбука вихованості.Прочитали за три рази.Дитині цікаво на 4,5 роки і добре,що гарне оформлення-відразу показувала малюнки по прочитаному.Тепер Азбуку бізнесу починаємо.
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення alenka » 29 грудня 2014, 14:11

А ми дочитали "Розумна собачка Соня" (видавництво Школа - дуже гарні і милі малюночки) - малим обом дуже подобається.
А ще "Ведмежі історії " - "Мамина любов" і "Як добре бути маминим помічником". Приємні історії про сімейку ведмедів.
І ще "Хоробрі історії" видавництва Ранок. Багато коротеньких історій про всякі "страшні речі", яких бояться хлопчик Тимко і зайчик Ай. А супер кіт, скорочено "Суп" - розповідає малим боягузикам, як перестати боятися всяких страшилок.
ЗображенняЗображення
alenka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 243 раз.
Подякували: 316 раз.

Повідомлення Natalinda » 29 грудня 2014, 15:26

В нас із барабуки тільки 2 книжки :impossible: :ha: від Братського і казки Лірника Сашка
А загалом щось там переважно Видавництво Старого Лева все........
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Dana » 29 грудня 2014, 15:45

А нам, Миколай від хресної цього року приніс ,Улюблені вірші, від Абаби-га-ла-ма-ги, малий тішиться яскравими ілюстраціями, а я віршами. І ще в нас є три книжечки Надійки Гербіш про маленьке мишенятко - подарунок авторки. Чудесні три історії ,Помаранчевий дарунок, ,Пригоди у весняному лісі, та ,Найважливіша знахідка, . Читаючи останню у мене були сльози на очах. Марку ще не до читання, він тіки малюнки розглядає а я душу ВІДВОЖУ)))
Зображення

Гарні мужики на дорозі не валяються, вони лежать на дивані!
Dana Офлайн

Добре орієнтуюся

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 101 раз.
Подякували: 114 раз.
Діти: Марчелло, 1рік

Повідомлення yultsya » 30 грудня 2014, 01:21

Дівчата, а як вам казки дядечка римуса???
Читає іх чоловік, а не я, але з того, що чую, то щось мені не дуже подобається. А саме те, що всі і постійно один одного обманюють і дурять. Може я не все просто знаю?))) бо не читаю
Зображення
yultsya Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 248 раз.
Подякували: 180 раз.
Діти: Вероніка 2010 р.н.
Валерія 2014

Повідомлення Natalinda » 02 січня 2015, 02:13

yultsya ми ще не читали, ще стоять чекають свого часу

Зате прочитали чотири книги Майкла Бонда про ведмедика Падінгтона
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

"Ведмежа на ім’я Падінгтон!"
"Падінгтон за кордоном"
"Пригоди ведмежати Падінгтона"
"Усе про Падінгтона"
Пошвидше б вони перестали бути новинками, щоб трохи ціни впали))))) бо хотілося б придбати))))
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Ameli » 03 січня 2015, 00:01

Бруно Ферреро, Десять Божих заповідей (оповідання для дітей)
Бог завжди зі мною.Молитовник дитини
Б. Стельмах, Християнська абетка - у мене є на жаль тільки ці книги видавництва Свічадо. а там такі гарні і добрі книжечки, так і всі захотілося прикупити. :dreams:
Я мама, а мама ніколи не буває самотньою. - К. Деньов
Ameli Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 947 раз.
Подякували: 595 раз.

Повідомлення denamama » 03 січня 2015, 11:39

yultsya написав:Дівчата, а як вам казки дядечка римуса???
Читає іх чоловік, а не я, але з того, що чую, то щось мені не дуже подобається. А саме те, що всі і постійно один одного обманюють і дурять. Може я не все просто знаю?))) бо не читаю

Ми теж читали. Дитині ніби подобалось, а мені не сподобався стиль написання, багато тексту розказувала своіми словами. Деякі розповіді йшли не по порядку, це теж незручно для мене. Прочитали кілька оповідань і стоіть книжка. Правда ми брали в бібліотеці і в ній мало ілюстрацій, а ті що е чорно-білі. Загалом книжка не сподобалась. Можливо нам ще рано (старшому майже 6). Але в мене самоі нема бажання дочитувати.
denamama Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 75 раз.
Подякували: 171 раз.
Діти: Два хлопаки

Повідомлення yultsya » 03 січня 2015, 13:16

denamama. От і у мене самоі нема цікавості до тоі книжки. Якщо лісову школу читали на "ура", то ця книга мені туго іде. Вероніка ніби слухає, але також з перемінним успіхом. Дуже ій подобаються загадки, які є у кожній історіі. І мені. Відгадки самі не всі знаємо.

А мені ще дуже не подобається, що дядечко римус і кролик палять, то цигарки, то люльку з детальним описом, що і як. А Вероніка якраз про це добре слухає і перепитує. То як я читаю, то це упускаю.
Зображення
yultsya Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 248 раз.
Подякували: 180 раз.
Діти: Вероніка 2010 р.н.
Валерія 2014

Повідомлення taranjka » 03 січня 2015, 14:23

о, а ми з Даринкою завели читацький щоденник - вона описує прочитану книжку, а я записую. ще думаю, щоб малювала пару ілюстрацій, до прочитаного
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Поперед.Далі

Повернутись до Дитяча читальня

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей