Глобальні оголошення!

Україна: майбутнє і теперішнє

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Україна: майбутнє і теперішнє

Повідомлення pan_kotskyy » 02 січня 2015, 11:14

і чому я маю платити за когось, що собі купив за той кредит квартиру-машину і т.д.
брали б позику в гривнях, так ні ж, там відсотки вищі. Вкотре пошили народ в дурні.
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення Natalinda » 02 січня 2015, 12:42

вот-вот, а нам з тобою ніхто зараз не дасть кредиту по 8 грн :cry:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення mariana » 02 січня 2015, 13:00

Дівчата, з вас вже хтось конкретно заплатив за когось гроші за валютний кредит? Чому прочитавши одну статтю незрозумілого автора,ви вже роздуваєте бучу? Ніякого закону на офіційному рівні не прийнято! Є лише меморандум-як рекомендація від національного банку про те, щоб кредити перевели з нового року по курсу 7,99. І не треба бути таким категоричним, кожен міг опинитися в ситуації, коли взяв валютний кредит. І як тепер людям, які брали кредит коли долар був по 5грн а віддають по 20грн? Це в основному була іпотека, а в іпотеці перші роки йде максимальна виплата відсотків і дуже мало гаситься самого кредиту. За 6 років люди переплатили велечезні, просто велизезні гроші, можу вам з точністю сказати бо працювала з цим. Вже б і банки могли піти на поступки позичальникам, бо доходи в них не збільшилися а навпаки.
mariana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 335 раз.
Подякували: 637 раз.
Діти: Хлопчик

Повідомлення Natalinda » 02 січня 2015, 14:21

mariana в мене висновки не лише з статті :wink: Я давно цього не розуміла і не розумію по цей день.
В нас якось стояло питання кредиту, але зваживши всі за і проти - ми його не взяли, бо не були достатньо впевнені ні в своїх можливостях, ні в гарантіях держави.
Я не розумію як живучи в Україні - можна брати кредит в доларах, так само я б не зрозуміла як живучи в Америці брати кредит в гривнях припустимо :crazy:
Я не сильна в математиці, якщо що то поправте і поясніть, але якби свого часу ті люди взяли кредив в гривнях - то були б зараз "на коні"? чи не так?
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)

Повідомлення mariana » 02 січня 2015, 14:35

Natalinda я скажу чому брали в валюті - ставки були менші, на великих сумах кредиту, от наприклад якщо брати квартиру в кредит, місячний платіж міг відрізнятися в 1500-2000 тис грн., напр. дол.кредит був під 9-12%, в гривнях 15-18%. Гривня в 2006-2008 роках, коли люди масово понабирали валютних кредитів була відносно стабільна вже багато років, курс 1 дол-5 грн теж тримався роки, була якась стабільність,якщо можна так сказати. На коні не були і ті, хто брав в гривнях, бо шалено високі ставки і максимальна переплата в перші роки користування. На коні були б ті, хто взяв в гривнях, і має дохід в валюті( за кордоном заробляє і т.і).Одним словом то багато можна писати, могла б багато прикладів і розрахунків навести, але зараз не маю на то часу.
mariana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 335 раз.
Подякували: 637 раз.
Діти: Хлопчик

Повідомлення Natalinda » 02 січня 2015, 21:25

mariana написав:На коні були б ті, хто взяв в гривнях, і має дохід в валюті

Тоді логічно щоб ці люди платили зараз більше?
Як на мене люди зробили свій вибір :pardon: Звісно шкода щоб когось вигнали на вулицю, але як гарно написано в статті, можна продати ту ж квартиру, погасити кредит і купити щось дешевше.
Я так само як і більшість молодих людей мрію про власну оселю, але я реально розумію що ні держава (наша держава), ні суспільство мені її на тарілочці не принесе і по великому рахунку не повинні
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Sms » 02 січня 2015, 23:07

Країна чудес! Тепер бабуся в селі,що живе в "Шевченківській" хаті буде платити такий самий податок, як мажор в Конче-Заспі!
Зате верхню межу зарплат депутатам та суддям не прийняли!!! Правильною дорогою йдемо...
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення taranjka » 02 січня 2015, 23:37

а де можна почитати, які точно зміни внесено? я наприклад досі не зрозуміла, чи податок платять за загальну площу, чи житлову. чи платять за всі метри загалом, чи тільки за ті, що той мінімум перевищують. що з квартирами\будинками, які в приватній власності. кому будуть пільги... питань дуже багаго, в статті жодного посилання
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Тиха » 02 січня 2015, 23:42

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Тиха Офлайн

Почуваюся, як вдома

за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 397 раз.
Подякували: 277 раз.
Діти: Хлопченя

Повідомлення taranjka » 02 січня 2015, 23:50

це дуже перекручений аналіз. вже з самого речення - тепер навіть за собачу будку - податок - (оподатковується від 60 м.кв.) це маніпуляція
я мала на увазі оригінал податкової рехформи
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість