Куди змінюватися?
Дуже хочеться кращого, але в мене особисто чим далі - тим меньше віри у те краще

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

zhuchka написав:ну бачите, ви вже давно свідомі
далі залишатися такою? до цього часу користі з цього було досить небагато(((( ба, навіть почалася війна
Сьогдні ще 6 хлопців загинули 

taranjka написав:і я свідома, і моя сімя - не смітили, чесно жили, хабарів не давали. таких багато, але при владі таких мало, в тому й проблема. як зробити, щоб вибрали чесних - не знаю. мали шанс - більша половина прийшли ті ж самі. надія - що почнуть впроваджувати зміни системи, яка б поставила дорівнюю між злочином і покаранням. бо в нас зараз стоїть знак більше\менше - залежності від суми грошей в кишені.
я вірю, що зміни починаються з себе, але не вірю в всенародне прозріння
і щодня спостерігаю їх ментальність. от зараз канікули - то хоч спокій. а коли навчання - то просто капець. в нашому домі є магазин/кафе - так всі студенти пруть в той магазин на перерві і після пар. в кафе є туалет і в корпусах ТНЕУ також, але ж ні - вийшовши з магазину вони всі йдуть за гір і там справляють нужду і дівки і хлопці. так що за останні 2 роки я вже багато надивилася тої "культури". А після пар - то постійно і пянки - і знову всі за кут: пісяти, какати і бекати
я вікна не можу відкрити, так смердить. Я вже задралася щотижня поливати там хлоркою.

Sms написав:Кожен українець заплатить 700 гривень за те, що 64 тис громадян набрали валютних кредитів
а ще більшою загадкою є те до чого тут ті - хто таких кредитів не брав 
Повернутись до Політика, суспільство, Україна
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей