Глобальні оголошення!

У світі пропагують штучне вигодовування?

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Світ "зійшов з розуму"???

Повідомлення Новенька » 29 грудня 2014, 01:59

Dashko написав:
Я не кажу що воно краще за грудне, але не можу сказати, що воно гірше, якщо суміш підходить дитині.

Я теж не можу сказати, що воно гірше :crazy:
Бо грудне годування і штучне не можна поєднувати. Грудне вигодовування - це те, на що має право кожна дитина. Якщо вона цього не отримує - це завдає шкоду здоров'ю!

Так воно інше. Але якщо дитина не може його отримати, то чому можна вважати, що воно може нашкодити здоров'ю дитини? Я знаю випадок, коли дитину годувала мама з жахливою алергією. Можна сказати, що краще годувати дитину чи може краще дитині дати суміш?
Теперішні суміші адаптовані для діток. Не вважаю це шкодою для здоров'я дитини.
Новенька Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 667 раз.
Подякували: 489 раз.
Діти: Донечка

Повідомлення ІРЦЯ » 29 грудня 2014, 09:20

Dashko написав:Бо грудне годування і штучне не можна поєднувати. Грудне вигодовування - це те, на що має право кожна дитина. Якщо вона цього не отримує - це завдає шкоду здоров'ю!

А чого ви вирішили що грудне і штучне годування не можна поєднувати?
Моі обидвоє дітей росли саме на змішаному .
Мені мого молока не вистачало,( це при тому що я докладала титанічних зусиль щоб того молока в мене було достатньо бо був в мене вдома не один консультант з ГВ і масажист)догодовувала сумішшю і ніякоі катастрофи в тому не бачу,більше того не вважаю що цим нашкодила здоровю своім дітям

Але ваша позиція мене не дивує , так як правило говорять ті в кого молока було достатньо:-)

Для прикладу ,моя кума коли годувала грудьми то за день випивала лише куружку рідини( води ,чаю чи компоту) бо як пила більше то вже молока прибувало забагато. Я ж пила на добу більше 3 літрів рідини, воно вже мені вухами лилось :hi: а тих 30 г все одно не вистачало моій дитині до повного щастя тому і догодовувала :wink:
Золотое правило жизни: не переживай из-за того, чего ты не в силах изменить, прими ситуацию такой, какая она есть. Ведь мы не пытаемся изменить погоду, а просто одеваемся по погоде.
ІРЦЯ Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 430 раз.
Подякували: 342 раз.
Діти: Два синочки 5р. і 1р.

Повідомлення TYulia » 29 грудня 2014, 10:53

досліджень по здровю не робила, нічого не скажу. Фразу "світ зійшов з розуму" по відношенню до цього питання вважаю це коли, мама має достатньо молока і дитина готова і хоче його їсти, але мама свідомо переходить на суміш, бо їй так зручніше, модніше чи ще щось.
Знайома казала - "даю малій на ніч суміш, бо так краще спить". Ніби по відношенню до ГВ це дуже протизаконно, але з іншого боку, може то і краще, що дитина собі гарно спить і мама висипається.
В мене Слава Богу було молоко, малий поправлявся більше ніж треба, то до року то було основна наша їжа, з графіком щогодини і вдень і вночі протягом перших 6-8 місяців. Якось знаходились сили, я завжди казала, що то певно якісь такі гормони в мені виробляються, бо зараз значно важче раз на ніч стати, ніж колись щогодини. То питання з сумішами я взагалі не знаю :dance:
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення Marichka » 29 грудня 2014, 14:12

Ірця,мені цікаво хто в тебе був з консультантів ГВ?В Тернополі їх не так багато :wink:
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення ІРЦЯ » 29 грудня 2014, 14:55

Marichka імен не пам'ятаю :crazy: При виписці з роддому давали таку собі ПАМЯТКУ ДЛЯ МАМИ З ГВ то на ній були телефони консультантів з ГВ ( правда написані від руки :confused: ) то з ними і консультувалась :yes:
Ще приходив до мене навіть тато лікарки Расевич ( ім'я теж забула :=): ), його порадила мені кума. Він сам лікар акушер-гінеколог ( вже на пенсіі,але зі стажем 40 років пропрацював в 2 лікарні на різних посадах) думала може він - людина з досвідом щось мені порадить-підкаже але і він мені нічим не поміг :sad:
Золотое правило жизни: не переживай из-за того, чего ты не в силах изменить, прими ситуацию такой, какая она есть. Ведь мы не пытаемся изменить погоду, а просто одеваемся по погоде.
ІРЦЯ Офлайн

Впевнено спілкуюся

за дитя форуму (1)

Повідомлення Vikibee » 29 грудня 2014, 14:56

ІРЦЯ, Овечкін, певно)
Моя молитва лине в Небеса! Стою я перед Богом на колінах: "Дай, Отче, миру, спокою в серця... Тебе благає щиро Україна..."
Vikibee Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 862 раз.
Подякували: 335 раз.
Діти: Дівчинка Марічка.
Синочок Гліб

Повідомлення ІРЦЯ » 29 грудня 2014, 14:57

Vikibee о,так він самий :yes:
ІРЦЯ Офлайн

Впевнено спілкуюся

за дитя форуму (1)

Повідомлення Dashko » 29 грудня 2014, 21:05

Dashko написав:
Я не кажу що воно краще за грудне, але не можу сказати, що воно гірше, якщо суміш підходить дитині.

Я теж не можу сказати, що воно гірше :crazy:
Бо грудне годування і штучне не можна поєднувати. Грудне вигодовування - це те, на що має право кожна дитина. Якщо вона цього не отримує - це завдає шкоду здоров'ю!

я перепрошую :sad:
я мала на увазі не можна порівнювати гв і суміш
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення zhuchka » 29 грудня 2014, 21:27

ІРЦЯ написав:
А чого ви вирішили що грудне і штучне годування не можна поєднувати?
Моі обидвоє дітей росли саме на змішаному .
Мені мого молока не вистачало,( це при тому що я докладала титанічних зусиль щоб того молока в мене було достатньо бо був в мене вдома не один консультант з ГВ і масажист)догодовувала сумішшю і ніякоі катастрофи в тому не бачу,більше того не вважаю що цим нашкодила здоровю своім дітям

Але ваша позиція мене не дивує , так як правило говорять ті в кого молока було достатньо:-)

Для прикладу ,моя кума коли годувала грудьми то за день випивала лише куружку рідини( води ,чаю чи компоту) бо як пила більше то вже молока прибувало забагато. Я ж пила на добу більше 3 літрів рідини, воно вже мені вухами лилось :hi: а тих 30 г все одно не вистачало моій дитині до повного щастя тому і догодовувала :wink:

Тут не залежить від рідини, хо ч відро пийте, але якщо дитину не прикладати за вимогою, то ні іжа, ні чаї і т.д. не допоможе
zhuchka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 29 раз.
Подякували: 124 раз.
Діти: донечка Марічка

Повідомлення ІРЦЯ » 29 грудня 2014, 21:43

zhuchka це я для прикладу )) Все робила ,все по правилах. а тих кілька грамів все одно не вистачало :dash:
ІРЦЯ Офлайн

Впевнено спілкуюся

за дитя форуму (1)

Поперед.Далі

Повернутись до Штучне вигодовування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей