Глобальні оголошення!

Україна: майбутнє і теперішнє

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Україна: майбутнє і теперішнє

Повідомлення Marichka » 17 грудня 2014, 23:35

Радмило,в рос новинах не тільки тепер,а постійно про Україну розповідають.Знайомий писав,що вже 43 хв новин і ніслова про Росію :crazy: (це в росії таке було і є) Так,що нічого страшного...
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення TYulia » 18 грудня 2014, 00:16

Тему можна переіменувати в "Хто винний в бідах України" :confused: Я вважаю винною ВІЙНУ, а винний у війні - один поганий мужичок в Росії.
Якби війни не було, то теперішня влада мала б значно більші успіхи (маю на увазі в економіці держави) і курс валют був би стабільно нижчим. Я така може трохи наївна, але деколи стараюсь стати на місце того ж президента чи премєра, і розумію, що ситуація складна, і всім далеко не догодиш. З одного боку, може я вже десь писала, для мене особисто краще, щоб той же президент з Росією все втіхаря перетер, віддав Донбас їм (там вже мало що залишилось) і маєм мир і спокій, але ж по-перше, це не гарантує що Росія не попреться дальше, вже скільки раз замічено що для них закони не писані, а по-друге таке рішення далеко б незадовільнило наших патріотів, яких як виявляється в Україні досить багато.
На рахунок різних фінансових питань, то таки тоже треба ще й як думати, бо грошей в країні нема. Війна ще й як тягне, плюс треба десь вугілля брати і за газ думати, то в любому випадку треба якось скорочувати витрати.
Не памятаю хто писав, що якби був Янукович то досить реально що подібна війна вже могла б бути тут на Заході у нас.
До речі, приїжджав до мене дядечко з Запоріжжя, трохи ближчий до Донбасу. Каже, що винний у всьому Турчинов, бо він тоді був в.о. президентом як захоплювали ті обл.ради в Донецьку, то тоді треба було віддати наказ, щоб любими силами знищити тих терористів, тупо підірвати ту обл раду разом з ними, так загинуло б яких 50 людей, а зараз цифри вже в 10-100 разів більші. То його слова. Але тоді був такий переворот в державі, щось все на купу, і погані люди тим швиденько скористались.
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення Радмила » 18 грудня 2014, 20:22

Marichka написав:Радмило,в рос новинах не тільки тепер,а постійно про Україну розповідають.Знайомий писав,що вже 43 хв новин і ніслова про Росію :crazy: (це в росії таке було і є) Так,що нічого страшного...
Зображення

я не дивлюсь російські новини. І мені абсолютно байдуже що там робиться з рублем і російською економікою взагалі, власне як і те, чи будуть ходити росіянки в мережевних трусах, чи будуть в них айфони чи ні. Але зате мене дуже цікавить курс гривні, і стан української економіки, взагалі майбутнє України. Бо я тут живу і питаня чи буде за що годувати. одягати моїх дітей завтра для мене акутальніше, чим вся Росія вкупі взята.

Щодо винна війна, то це дуже зручно. Але чогось мені знайомі десь місяць тому розповідали, що до нас в податкову приїжали з Києва і робили розгони, що чогось мирна Тернопільска область значно меньше збирає податків ніж розбомблена Донецька. І це мені розповідали люди , які там були. і зауважили, що економічний стан нашої області значно гірший ніж східних областей. То до чого тут війна? Як не має розуму господарювати, а лише вкрасти, то так і живемо. Економічно Тернопільска та Львівськ область депресивні регіони , і це було ще задовго до війни. Чого? може того, що під видом патріотів наше керівництво гарно собі руки нагрівало? А люди вірять, вірять, що вишиванку вдів, в груди себе побив, все класно наш чувак.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення mariana » 18 грудня 2014, 21:26

Радмила відколи Львівська область стала депресивною? Львівська область має 6 місце в Україні за ВВП та перечисляє в бюджет більше ніж отримує з ньго, прошу почитайте :
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
mariana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 335 раз.
Подякували: 637 раз.
Діти: Хлопчик

Повідомлення Радмила » 18 грудня 2014, 23:14

А якщо от так подивитись?

Львовская перечислено в бюджет 749 431 121 грн, отримано з бюджету 2 627 288 498 грн.
Тернопольская перечислено в бюджет 207 534 772 отримано з бюджету 1 295 348 368 грн

То якій інформації будемо вірити?
Може хтось знайде офіційну інформацію з міністерства фінансів?
Хоча, скажіть мені на чому власне заробляє Львів? Я не знаю. Може я просто мало знаю про Львів.

Зате знаю. Що у Тернополі було 4 великих заводи. Це Сатурн, Оріон, Текстерно, Комбайновий.
Сатурн став - ТРЦ Подоляни, Комбайновий порізаний на металолом, мабуть Україні не треба було комбайнів. Оріон має лиш кілька цехів. Все решту віддали під оренду ринку та офісів, та Фуршет. Сумно говорити, як раз кілька місяців була в одному з їх корпусів. Показали мені що залишилось від виробництва динаміків. А виробництво було від шурупа. Все робилось повністю там, замкнутий цикл. Але китайські дешеві динаміки, як ломались швидко, їх просто розорили.
Далі Текстерно, майже не працює. і то в них тепер київський власник. То лише завдяки йому те підприємство ще не вмерло.
Нічого не знаю про наш фарфоровий. Порадуйте мене, може він ще працює? Так само шкірогалантерейний. Якщо знаєте напишіть.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)

Повідомлення taranjka » 18 грудня 2014, 23:18

Радмила все це вина революції 14? чи 2004?
чи ти просто сумуєш за совком?
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення mariana » 19 грудня 2014, 00:16

Радмила ці дані які наведені в статті, на яку я давала посилання. є офіційними даними, вони були на початку року в багатьох виданнях надруковані, а форум придністров"я- на який ви даєте посилання, є офіційне джерело? почитайте коменти нижче статті.
mariana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 335 раз.
Подякували: 637 раз.
Діти: Хлопчик

Повідомлення Радмила » 19 грудня 2014, 01:11

Я писала писала, а потім подумала і цілу сторінку витерла. А зміст вам щось доказувати?

Власне все це вже писано переписано, пояснювали вам повсякому. Але кожний все одно залишається при своїй думці.
Час нас розсудить. І на жаль, на даний час правда виходить за нами. Бо ми про це писали, ще рік назад, що буде ось так, а ви нам не вірили.
Щодо совка.
"Унаслідок Другої світової війни економічний потенціал України зазнав великих матеріальних втрат. За підрахунками Надзвичайної державної комісії в ході військових дій та гітлерівської окупації на території республіки було зруйновано 16 тис. промислових підприємств, 27 910 колгоспів, 872 радгоспи, 1300 МТС, 882 шахти Донецького вугільного басейну, виведено з ладу 10 магістральних залізниць, вивезено до Німеччини 3,9 млн голів рогатої худоби, мільйони тонн зерна, на руїни перетворено 714 міст і селищ міського типу, понад 28 тис. сіл. Демографічні втрати становили майже чверть загальної чисельності населення. У горнилі війни (за різними оцінками) загинуло від 8 до 10 млн мешканців України, 2,4 млн осіб було вивезено до Німеччини. Загальна сума втрат, яких зазнали населення й господарство України, становила майже 1,2 трлн крб."

"За 1946-1950 pp. було відбудовано зруйновані в роки війни промислові підприємства, шахти, електростанції. Повністю були відновлені основні галузі економіки УРСР - металургія та енергетика. Переводилися на випуск верстатів, устаткування та іншої мирної продукції підприємства і галузі промисловості, які випускали в роки війни військову продукцію. Зростали обсяги промислового виробництва в порівнянні з довоєнним рівнем. У 1950 р. обсяг промислового виробництва перевищив довоєнний рівень 1940 р. на 15%, що було більше запланованого.

Створювалися нові галузі промисловості - радіотехнічна, приладобудування, автомобілебудування та ін. У роки четвертої п'ятирічки були побудовані нові великі заводи - Київський авіаційний завод, Одеський автоскладальний, Харківський підшипниковий, Запорізький трансформаторний, Львівський інструментальний та ін. Був введений в експлуатацію газопровід Дашава-Київ. У Західній Україні почалося освоєння нових родовищ нафти, газу, вугілля, сірки, будівництво нових заводів. Україна відновила свою роль у промисловому потенціалі СРСР, за рівнем індустріального розвитку випередила багато країн Європи.

У грудні 1947 р. завдяки зростанню виробництва сільськогосподарської продукції були скасовані продовольчі картки, зникла погроза голоду. Україна знову стала житницею і тваринницькою базою СРСР. До 1950 р. був досягнутий довоєнний рівень виробництва сільськогосподарської продукції."

Іншими словами дерзайте, якщо після такої тяжкої війни Україна була піднята за якихось 4 роки. То тут на Заході України дякувати богу не стріляють, то при вже народному уряді ми за рік маємо досягти хоча б рівня того якого мали за союзу. Тим більше в нас такі свідомі патріоти, що вболівають за свою країну.
Побачимо, чи готові вони так само працювати як майданувати.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Радмила » 19 грудня 2014, 01:14

mariana написав:Радмила ці дані які наведені в статті, на яку я давала посилання. є офіційними даними, вони були на початку року в багатьох виданнях надруковані, а форум придністров"я- на який ви даєте посилання, є офіційне джерело? почитайте коменти нижче статті.

Вони нічим не кращі від тих що я знайшла. Покажіть мені зсилку на офіційний сайт міністерства фінансів, податкової, чи будь-якого іншого офіційного відомства де ці дані опубліковані і я з Вами погоджусь, що це офіційні дані. А інакше це один журналіст пише по-своєму інший по-своєму.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення erinaceus » 19 грудня 2014, 01:38

І жодного слова про голодомори, розкуркулення, депортації...
Зображення

Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2191 раз.
Подякували: 1479 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик
Дівчинка-квіточка

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість