
Модератор: irinka



Дуже ніжний літній бюджетний суп. Чудовий смак при безпроблемному приготуванні.
Цвітну капусту відварити окремо 5-6 хвилин. Воду злити.
В банячку потушити на олії дрібнопосічену цибулю на маленькому вогні 5-6 хвилин. Додати порізану дрібними кубиками картоплю і порізану маленькими шматочками моркву і тушкувати ще 6-7 хвилин, помішуючи. Додати бульйон. Варити 7-10 хвилин. Додати цвітну капусту. Проварити 2-3 хвилини. Посолити до смаку.
Подрібнити суп блендером. Додати сметану, потертий сир і нагріти до кипіння. Ще раз посолити до бажаного смаку.
Подавати, посипавши свіжим кропом з грінками.
ну і бульйон в нас безвідмовно йде
Всюди пишуть, що картоплю дітям бажано вимочити годину-дві, щоб вийшов крохмал. Тому ж і блендером не рекомендують збивати. Та і на смак впливає. Попробуйте збити саму картоплю блендером, а не товкачкою. Вийде, як клей.Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей