Глобальні оголошення!

Україна: майбутнє і теперішнє

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Україна: майбутнє і теперішнє

Повідомлення TYulia » 14 грудня 2014, 14:35

ІНспектор Фреймут в зоні АТО. Відео починається з інспеції німецької військової частини з прекрасними умавами, потім показують як пакують сухпайки нашим і сюжет з самої зони АТО. Фреймут плакала, і я теж :cray: Вся ця війна тримається лише на наших патріотах і волонтерах. Плюс відео коментує якись головний волонтер, каже що у всьому причина та, що на військових виділяється мізерна сума грошей, протягом всіх минулих років на військові частини виділялось 1% від потрібної суми, бо ніхто навіть не задумувався про якись військовий конфлікт. Той волонтер ще дає свої рекомендації, що передавати в зону АТО, каже що макаронів і круп вже не потрібно, бо мають купу, краще шоколад, цукор, кава, чай, консерви (не кілька), шлеми.
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення Радмила » 15 грудня 2014, 20:11

Читаємо. вникаємо. Сподіваюсь на форумі є люди з економічною чи бухгалтерською освітою. Ну і просто радіємо нашим реформам. Одразу, сайт офіційний бухгалтерський.

Цитата з статті
Среди прочих новшеств – налогообложение абсолютно всей недвижимости и обнуление действовавших ранее минимальных нормативов по площади. Исключение – недвижимость, которая находится на балансе некоторых бюджетных организаций, да и то с оговорками, что таких объектов может быть не более четырех, и религиозные организации. Также база налогообложения будет расширена за счет коммерческой нежилой недвижимости (здания предприятий, склады, отели, рестораны и так далее). Ставка налога будет устанавливаться местными органами власти, и составит до 2% от минимальной зарплаты (24,4 гривны) за 1 кв. метр площади.

Сергей Костецкий, специалист по маркетингу компании SV Development, отмечает, что с учетом действующих минимумов налогооблагаемой базы (от 120 кв. м для квартиры и от 240 кв. м для домов) налог был неэффективен. «То, что делают сейчас – правильно, потому что в любом случае налоги должны платить все, независимо от площади жилой недвижимости, – считает он. – Главное сейчас – разработать корректный механизм администрирования этого налога».

Іншими словами. Якщо у вас 3-кімнатна квартира, площею 70 м. кв . То Ви заплатите податок 70*24,4=1708 грв. Питання, якщо ця квартира належить двом пенсіонерам, які отримали її за окупаційних советів, при чому безкощтовно. То як вони мають заплатити той податок зі своєї пенсії?
А якщо людина живе у власному будинку у мелі, то скільки вона буде платити податку?
Для людей заможніх, тих що нагорі сидять, це податок смішні копійки, а для простих людей? То треба місяць жити без зарплати?
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення Ulkanet » 15 грудня 2014, 23:52

ще не забувай що люди в селі платять щороку податок, як на хату (там мала сума виходить) то щей податок за землю. думаю і той податок тоже піднімуть. то простим селянам прийдеться відмовлятися від городів :dash: бо заплатити за 20-30 сотих городу - зможуть одиниці. :dash:
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення Мамуся) » 16 грудня 2014, 00:13

А так хочеться жити в благополучній Україні! І земля родюча, і люди - хороші, гостинні, працьовиті! І бажання є, і вже якісь дії робляться, а чомусь... :sad: Але я вірю в Україну! Вірю в нас! Тому ще й досі тут :+++:
[color=#40FF00]Не виховуйте дітей, все одно вони будуть схожі на вас) Виховуйте себе!!![/color]
Мамуся) Офлайн

Тільки роззираюся

Дякував (ла): 19 раз.
Подякували: 2 раз.
Діти: Саша, 7р) Настя, 4р)

Повідомлення eney » 17 грудня 2014, 12:43

Живем ребята
хотіли кращого життя, тримайте.
Особисто я вірю тому що до весни в нас всі 30гр на долар буде. зараз тої статті не можу знайти, але дану інфо ще місяця 2 назад читала.
О спорт, ты - мир!
Пьер де Кубертен
eney Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 695 раз.
Подякували: 786 раз.
Діти: В домі заплавляють Олексій і Марк.

Повідомлення taranjka » 17 грудня 2014, 13:12

eney і Росія тут ні дочого, винні тільки ті, хто революцію почав, пра?
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Радмила » 17 грудня 2014, 13:40

Так Таранька, винні нам все, то Янукович, то Росія, то Путін, колись, поляки були винні. Ну все хтось нам винен.
А може винні ми самі, що мозгів своїх не маємо і інших слухаємо? А в тебе не має відчуття, що ми тепер американська колонія? і намісників нам прислали в уряд, щоб добити нашу країну до кінця? Невже в Україні не знайшлось жодних розумних, порядних людей , які б могли працювати в уряді? То ви за те стояли, щоб зараз покликати чужаків , які нами будуть керувати? Що вони дуже будуть переживати за чужу країну, за чужий їм народ? Та вони будуть тільки за інтереси МВФ вболівати, а вам розказувати як то треба потерпіти, і про необхідність жорстких реформ. Навіщо було все валити, як все лишилось так як було? Олігархи житрують, народ бідує та ще й тепер воює. Вчора той еврей по 112 каналі правильно сказав, навіщо звалили Януковича, як вони самі вже стали Януковичами в квадраті?
Але зрештом, кому з вас потрібна правда? Ви ж не готові бачити і розуміти, що ви наробили, легше знайти виного і перекласти відповідальність на нього, так спокійніше. Треба було щось робити, то ми й робили. Мені вас шкода. От щиро, колись злилась, а тепер просто шкода. Вами зманіпулювали і скористались в своїх інтересах, а зараз ще і знущаються. Самі ж тепер і мучитесь. Власне і ми по при вас. Дітей своїх шкода, бо ви вкрали в них майбутнє. Батьків шкода, бо в них забрали старість спокійну.
А ще відчуття повної безнадійності, країна розвалюється на очах, все летить в безодню і виходу з цього я не бачу. Жодного.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)

Повідомлення eney » 17 грудня 2014, 14:29

Аякже, Россія винна!!! То ж вона долар нам підіймає :hi: подивись що в тій же Росії з доларом, там теж така веселуха.
А і Росія нам нові проекти законів пише???
Так воює з нами, але чи росія? а може частина наших "колишніх"громадян що вже Україною бути не хоче, та нашій владі то не вігідно???
Чого? Чого знов шукаєм винним когось, чого не поймем що самі винні, чого не признаєм що виповзли на вулицю рік тому з кращими надіями, до кінця не розібравшись що затіяли то все політикани що до влади рвались, а тепер над нами знужаються, пишуть кабальні закони і кажуть нам "потерпіть, то тре для кращого життя".
Кому до влади помогли прийти? Бачили?
О спорт, ты - мир!
Пьер де Кубертен
eney Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 695 раз.
Подякували: 786 раз.
Діти: В домі заплавляють Олексій і Марк.

Повідомлення erinaceus » 17 грудня 2014, 21:38

Зображення
Зображення

Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2191 раз.
Подякували: 1479 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик
Дівчинка-квіточка

Повідомлення Радмила » 17 грудня 2014, 22:37

у новинах тільки про рубель і чути. Щось я не розумію у нас нова національна валюта? Чи як то кажуть в іншого скалку у оці видно, а в себе колоди не бачать. А в нас можна купити і долар і євро?
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість