Галина написав:Marichka, до картопляного пюре даю яйце, сіль, перець, муку, іноді підтушену цибульку, свіжий кріп, формую у вигляді котлет, обкатую в сухарях і на скороводу.
Я всього даю на око, має бути густе досить, щось схоже до котлетного фаршу, щоб можна було сформувати котлетку.
Гарне використання картоплі, що лишилася, але в мене чоловік не любить зрази і я не роблю
Мама мені ще показала одну італійську страву, де можна використати якраз пюре вчорашнє, якщо багато лишилося. Гарненько його розім яти, щоб комків не було, добавити пару яєць, порізаної шинки чи м яса, обов язково сир. Ми давали мікс такий в пакетиках вже тертий, можна просто пармезан, або взагалі який є. Це все вимішати. Дно форми посипати сухарями тоді це все виложити в форму і зверху знов сухар, запекти. Можна робити без м яса, ми так і робили, бо не мали тоді нічого під руками. Получається дуже смачна запіканка, тільки забула назву цієї страви. Може хто знає, то підкажіть
