Глобальні оголошення!

Дитячі настільні ігри

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Дитячі настільні ігри

Повідомлення Сяна » 28 листопада 2014, 17:23

Сяна написав:дівчата, можете написати свої порівняльні враження від Суперфермера, Ранчо і Вовк і вівці?

:help:
і ще, хто має\грав у Тангоуз (люди, речі складати). поділіться враженнями!
Щасливий той, хто щасливий у себе вдома.
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1072 раз.
Подякували: 1277 раз.
Діти: донечка

Повідомлення Natalinda » 28 листопада 2014, 20:22

Сяна ми маємо тварин. Беру з собою як їдемо до стоматолога, то поки в черзі - складає Юра. Маємо ще деревяний, колись на ігропромі взяла щось за 7 грн, то там на коробочці багато є завдань, Юра часом бере ту коробочку і собі сам складає. Грається звісно не щодня, але я й не даю, тримаючи більше саме для дороги і очікувань. Ще Миколай має принести Ноїв ковчег зтієї ж серії.
Якість дуже хороша! Дуже приємні магнітики на дотик, такі якісь бархатисті. Мені єдине що там бракує, то щоб не лише права сторона була магнітною, а й ліва, щоб можна було туди відсунути усі магнітики і помаленько складати.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення vita_if » 19 грудня 2014, 19:51

Дівчатка, хто має "За грибами". Підійде для 4-річного віку? Тільки виповнилося 4.
vita_if Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 47 раз.
Подякували: 222 раз.
Діти: Два хлопчики

Повідомлення alenka » 19 грудня 2014, 20:58

vita_if написав:Дівчатка, хто має "За грибами". Підійде для 4-річного віку? Тільки виповнилося 4.

Може ще хтось і відпише, але напишу і я.
Виробником передбачено - гра для діток від 4-х років, але сміливо можна починати грати і раніше :).
Моїм гра подобається саме грибочками - хто ж не любить їх збирати :).
Крім того, що вони граються за правилами - то ще люблять просто погратися тими грибочами, коли менші були - любили пересипати їх в різні посудини.
Їсти з них готують :ha: .
Оскільки гра лиш залежить від кидка кубика - то всі гравці рівні в своїх шансах виграти (на коробці написано вік 4-99 років).
Граємо на 3-х або на 4-х гравців (буває і на 2-х, коли одна з дівчат чимось іншим срашенно зайнята).
ЗображенняЗображення
alenka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 243 раз.
Подякували: 316 раз.

Повідомлення Галина » 21 грудня 2014, 23:05

В мене Вероніці 3 роки з хвостиком. Грає, добре ходи не завжди рахує, але я допомагаю. В нас єдина проблема, що швидко все надоїдає і посередині гри витягує іншу. Але любить грати.
Миколай нам приніс суперфермер і вовки та вівці. Першу ми граємо кожного дня по 2-3 рази. Дуже сподобалася Діанці. Вероніка ще не грає, ми з нею разом збираємо ферму. Гра цікава, діткам від 6-ти років саме то.
Вовки та вівці ще не грали (мама ще не мала часу з правилами ознайомитися), завтра плануємо розпочати.
Поки що з усіх ігор (в нас їх не дуже багато) самі ходова суперфермер, зоорегата і сафарі.
Галина Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення Natalinda » 22 грудня 2014, 22:12

Може хтось розповість про скрабл :help:
Чоловік якось чув розмову жіночок, що купили дітям (звісно що старшим) то навіть перші вечори забували вечеряти, грали всією сімєю. Ще каже щовони таке в школі грали, ну але просто писали на папері, то по кілька днів могли грати.
А ви грали таку гру?
Оленко що скажеш?
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)

Повідомлення alenka » 22 грудня 2014, 22:22

Я вже десь, здається, писала, що ми з чоловіком теж любимо цю гру. Я її купила, бо якраз ще зі школи пам'ятала її, коли ми грали її в зошиті в клітинку.
Спершу думала, що чоловік не захоче в таке грати - але сподобалася навіть дуже :). Граємо на двох. Можна навіть одному пограти. І на 4-х грали - теж всі задоволені залишилися.
Чесно кажучи голова аж квадратна робиться, коли граєш в цю гру - треба постійно всі варіанти слів в пам'яті прокручувати, і вишукувати яке ж слово вигідніше поставити, або шукати хоча б односкладові слова, щоб даремно не пропустити хід.

А старшій своїй виставляю якусь іграшку,в основному звіряток або людей, і видаю ті всі буквочки, щоб вона складала слова.
ЗображенняЗображення
alenka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 243 раз.
Подякували: 316 раз.

Повідомлення Natalinda » 22 грудня 2014, 22:28

Я так розумію що це типу другий рівень після вивчаємо букви))))

Я щось тільки хрестики-нулики памятаю зі школи і морський бій((((
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Кокетка » 23 грудня 2014, 00:24

а я зі школи крім морського бою і хрестиків ))) (а і ще цифри вгадували пятицифрові ніби і МОРЗІКО))) пам"ятаю мафію і пантоміму) я в Оленки бачила варіант пантоміми ніби Діксіт називається :yes: а от слова ми теж складали і писали в зошиті в клітинку, в Оленки теж бачила таке чудо дуже гарна якісна гра ( та ціна трохи непідйомна і не знала чи гратимуть) , то купила малим в подарок на миколая на бейбіплюсі варіант Скрабла :yes: ЕРУДИТ то грають
Люди охоче вірять тому, в чому б хотіли бачити правду.
Кокетка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 869 раз.
Подякували: 787 раз.
Діти: два синочка

Повідомлення Natalinda » 23 грудня 2014, 01:13

А різниця у правилах суттєва? Можеш показати свою? Вона картонна? Україномовна?
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Виховання дитини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: xtremeshammy і 0 гостей