Глобальні оголошення!

Вберегти дитину від грипу та ГРВІ

Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся

Re: Вберегти дитину від грипу та ГРВІ

Повідомлення Natalinda » 24 вересня 2013, 02:21

Offtopic: Уролесан :dokter: чим довше пєш - тим смачнішим він здається :dokter:
Мавпуся видужуйте

SMS оксолонову мазь раніше рекомендували, та сподіваюся що вам вже неактуально і доня здорова :():
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Dribchuk » 24 вересня 2013, 10:00

Natalinda доречі про оксолінову мазь. Недавно почула що щоб оксолінова мазь діяла її потрібно весь час зберігати в холодильнику інакше вона псується і втрачає лікувальні властивості (не знаю чи то так чи ні, але свою поставила в холодильник :hi: )
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення Natalinda » 24 вересня 2013, 12:08

Dribchuk все що в аптеці витягують з холодильника має в ньому ж зберігатися. Оксолінова мазь має зберігатися при температурі не вище 10 градусів, так в інструкції пише)))) :wink: Так само лаферобіон має стояти в холодильнику :yes:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення westa » 24 вересня 2013, 14:54

Не варто зловживати лаферобіоном для профілактики ! Потрапляння синтетичного інтерферону на слизові оболонки гальмує вироблення власного приблизно на 1-1,5 міс. Його доцільно використовувати дітям з ослабленим імунітетом , з супутніми важкими захворюваннями ,коли дуже високий ризик зараження ( напр. хвора інша дитина в сім"ї , ...).
Треба дати шанс організму самостійно справлятися з вірусами.Імунна система , як і м"язи вимагає постійного тренування . Найкраща профілактика ГРВІ це здорове харчування , фізична активність і позитивне мислення мами. :)
Здоров"я Вам і Вашим діткам :rose:
Зображення

Все завжди закінчується добре! Якщо все закінчилося погано, значить це ще не кінець !
westa Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 520 раз.
Подякували: 418 раз.
Діти: синочок Богданчик

Повідомлення nadusha » 24 вересня 2013, 15:04

Tajga написав:
mavpusya написав:дитині як погнало солі ))) маєм цистит, пєм антибіотик

ти думаєш, це від соку, чи від боржомі?.. при циститі є якісь збір трав (шкода не памятаю назви, мені колись в аптеці порадили до пари до антибіотика), має мочегінну дію, дуже гидке на смак (пила охолодженим з холодильнику, інакше - ніяк.. :bad: ), але вилікувалась дуже швидко... Може і для діток щось подібне є?.. З тих пір, до речі, жодного разу не хворіла, а до того було пару раз...
Видужуйте швидко!..

Є і для дітей! "Канефрон" ті каплі називаються. Але може ви не про ті... :yes:
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення Таємниця » 24 вересня 2013, 15:09

всі інтерферони місцевої дії це ліки, ефективність яких не даказана.
вони, як каже Комаровський, із серії, "лекарства, удовлетворяющие главную ментальную потребность украинца — «треба щось робити» — и россиянина — «надо что-то делать"
ще одна його цитата
"Никаких лекарств с доказанной профилактической эффективностью не существует."
далі про оксолінку
"Целесообразность применения оксолиновой мази, как перед выходом на улицу, так и во время пребывания в помещении, к сожаленю, не доказана."

А мій дільничий лікар взагалі сказала, що оксолінкою мазати протипоказано, бо вона дає зворотню дію, робить слизову носа більш піддатливою, щоб вірус таки там прилип. Треба промивати ніс солевим розчином, так часто як це можливо.
Таємниця Офлайн

Re: Вберегти немовля від грипу

Повідомлення Olyana » 26 листопада 2014, 23:27

krapk@ написав:Леся, це якщо в кров капати, а не в ніс :zybu:
Читаємо:
Способ применения:
Раствор назальный
Лечение Лаферобионом наиболее эффективно при назначении его в первые дни заболевания, при появлении начальных симптомов. Для лечения ОРВИ (включая грипп) и смешанных вирусно-бактериальных инфекций Лаферобион применяется в виде ингаляций, спрея или путем закапывания в носовые ходы.

Для лечения детей в возрасте до 1 месяца!!!!! рекомендовано использование носовых турунд, смоченных препаратом Лаферобион, турунды вводятся поочередно в каждый носовой ход на 10-15 минут. Для закапывания препарата у детей данной возрастной группы, рекомендован Лаферобион с активностью 50 тыс. МЕ по 2-3 капли в каждый носовой ход от 4 до 6 раз в сутки, курс терапии рассчитан на срок от 3 до 5 дней.
С целью предупреждения заражения ОРВИ в период эпидемий или при контакте с заболевшим лицом, рекомендовано закапывание или распыление Лаферобиона с активностью 50 тыс.- 100 тыс. в 1 мл, в течение всего срока существования угрозы инфицирования, по 5 капель препарата(0.25 мл) дважды в сутки, интервал между введением препарата должен составлять не менее 6 часов.
Джерело: http://www.piluli.kharkov.ua/drugs/drug/laferobion/ і моя лікарка, якій я довіряю.

я теж завжди за допомогою прибігаю до лаферобіону. справді ефективно. бо це ж інтерферон - діюча речовина і нічого зайвого. але от дочиталася сьогодні лише, що вагітним його не радять( а я тільки і ним рятувалась((((( чи не нашкодила я малюку ???? буду консультуватись з лікарем... хоча назоферон мені призначалали, а там же той самий інтерферон... і будь мудрим! :confused:
Зображення

Зображення
Olyana Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 225 раз.
Подякували: 99 раз.
Діти: Даринка і Боженка

Повідомлення TYulia » 08 квітня 2015, 14:25

малий трохи хворів тими днями (в темі Нежить більше про те) і от я собі таке подумала чи згадала, що то мене і подібних матусь подвигає до медикаментозного лікування наша така трохи занадто обізнаність теперішня, ну і реклама сама собою. Суджу по собі- побачила капельки під носом, чи подумала що змерз, контактував з хворим і починаю одразу Афлубін, Назоферон, делуфен і т.д., от тиждень пройшов і ще не здоровий, покашлює, вже навіть татусь ходить і каже "може давай антибіотик?" (То таке лікарка заочно радила). І от я собі і чоловіку згадую, а як ми були малі, як нас лікували. Я антибіотик може 2 рази приймала, а як був якись грип, то ж ніяких афлубінів і т.п. А постільній режим, чай, малина, мед, молоко, полоскання горла, в ніс каланхоє, буряк, мед. Не знаю що зі мною сталось, але чогось я малого так по-народному не лікую. Чи то від тих слів, що лікарі, мами кажуть: "дай противірусне, дай ще щось".
До слова, свекруха, то ж теж колись своїх дітей без тих лікарств лікувала, але як чує що малий хворий то зразу радить цілий рецепт. Пам'ятаю, як малому було десь біля 6 місяців, мав сопельки, гарненькі, прозорі, то вона казала вже на 2-3 день капати тим протаргол чи як- ті саморобні краплі від зелених сопель.
І чого ж ми стали такі "медикаментозні"? Навіть за себе не можу відповідь дати :=):
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення pepi » 24 листопада 2015, 19:22

Дівчата ,хтось давав препарат "Джерело противірусний" для профілактики від Орз і т.д Наскільки він ефективний . Лікарка мені порадила . Хочу спробувати, бо вже ті болЧки Кожжні 2 неділі - надоіли .
Измениться не может никто, но стать лучше может каждый.
pepi Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 228 раз.
Подякували: 171 раз.
Діти: Павлушка (12.07.2011)
Сергійко (04.01.2013)

Повідомлення Сяна » 24 листопада 2015, 20:21

pepi, моя мама минулої зими пила курсами, бо ми всі вдома хворіли, особливо я, а їй хворіти дуже було небажано. ну, то для всіх небажано))) але їй після операції треба було дуже берегтися. так от, не хворіла вона ні разу за той період. недавно теж курс пропила.
там склад нормальний і ціна теж (коло 30-40 грн баночка). не знаю, чи дійсно овно таке помічне (я теж пила мрнулого року трохи, але частіше забувала), чи до ще думка помагає)
Щасливий той, хто щасливий у себе вдома.
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1072 раз.
Подякували: 1277 раз.
Діти: донечка

Поперед.Далі

Повернутись до Будь здоровий, малюк (захворювання і лікування)

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей