Natalinda » 24 листопада 2014, 16:14
десь писала в темі, але ще напишу бо теж лінь шукати)))))
Юрі сподобалося то нема слів) але трохи таки знудився
спочатку було таке новорічне дійство десь на півгодинки, супер, гарно, весело, а потім Миколай і 2 ангели роздавали подарунки. Роздавання відбувалося шляхом зачитування прізвищ і імен дітей і викликанням їх на сцену. Ну можеш уявити як це відбувалося, особливо як виходили дітки які сиділи посередині рядів)))))
Ну але то сиділа я мама і мені ж подарунка не давали)))) то може й того мені нудновато було)
Юра кілька разів питав ну коли вже його буде Миколай кликати) це було майже в кінці)
Подарунок тре пренести наперед і підписати.
Потім ще вистава про івасика телесика була
хоч вистава мені й подобається, але я це сприймаю після Миколая як "здрасті". Ну ще б якби в них не було нічого новорічного в репертуарі то ще б, але ж показували перед тим про Сніговичка. мжна було б поміняти місцями.
Ще ми минулого року були на новорічній виставі у Київському ляльковому. То дивилися "по щущому велінні", жаль що не вдалося піти на нашу, бо дуже хотілося порівняти. ТО там було без подарунків) теж спочатку новорічне дійство із зачаруванням і врятуванням діда мороза, потім кілька конкурсів з дітьми і батьками на сцені.
Хоч ми сиділи досить далеко від сцени, але Юру покликали на сцену і що мене дууже шокувало - він пішов!!! і навіть виграв!!! призи були символічні, але діти дуже тішилися. Чоловк як дізнався то дуже пошкодував що не пішов з нами (Юра в нас трохи соромязливий і нерішучий то для нього це дуже і дуже великий вчинок). Потім ще мамі довелося покрасуватися на сцені, а Юра навіть мене фотографував із залу))))
Ще щодо нашого Миколая. Юра кілька разів перепитував чи то справжінй Миколай (щось не подивилася хто з акторів був у цій ролі) було дуже схоже)
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос