Глобальні оголошення!

Коли вручити дитину няні?

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Коли вручити дитину няні?

Повідомлення Alisa » 03 листопада 2010, 09:00

mala-karta написав:А Людмила?
А Аліса?

8-)

Но-но :D Єдина людина, на яку я лишала дитину, то мій чоловік - рідний батько дитини :)

Батько - не нянька :D. Попрошу не плутати :D :D :D
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Naya » 03 листопада 2010, 10:37

І шо?
Будемо в цій темі виясняти хто кращий, а хто гірший?
Нагадую, що сабж - не няня для дітей після року, не відлучки мами, не залишання дитини на годину-дві з кимось, не краща/гірша мама, не розвинутіші/затурканіші діти, а - няня для немовляти (двох-трьох місяців) на повний робочий день,

Всі висловили свою думку. Радію, шо в кожного вона є;)
Якшо в когось інша думка, відмінна від вашої, то це зовсім не означає осуду (гірша/краща мама), це просто думка такого ж індивідууму як і ви, і зовсім не варто щось доказувати, аби лиш останнє слово було за вами.
Звертаюся до всіх, а не до когось конкретно!!!

Любі друзі, я дуже рада що ви пишете багато і багато дискутуєте, але не перетворюйте, будь ласка, форум на базар. :rose: :rose: :rose:
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Повідомлення Перлинка » 03 листопада 2010, 22:21

А Людмила?
А Аліса?

Аліса за себе вже відповіла,а Людмила вчинила мудріше та не приймала участі в суперечці де не хочуть прислухатись та зрозуміти,а лиш дотиснути своє.
Naya
Пробачте,але в цих словах ,під якими ви підписались я побачила лиш осуд .
але як можна лише заради перкуря і тринділок з подругами залишити дитину - мені й на гадку не приходить.
навіть не говорю про роботу, робота нікуди не втече, фахівець завше знайде собі роботу. то як проміняти спілкування зі своєю лялею на спілкування з перукаркою? :fool3: :dash:
невже тая 3-місяна, піврічна, річна дитинка може так остогиднути?

так от через 2 роки я кажу так само, не розуміючи батьків, які йдуть на гульки без дитини. адже з народженням дитини сім'я стала більшою, залишаючи маля на когось батьки тим самим просто викидають його зі своєї сім'ї. така моя думка.

Здатність дитини до комунікаціїї закладається в немовлятському віці. І в цей час для дитини дуже важливо бути почутою. А якщо на плач дитини ніхто не відгукується - в неї закладається образа і комплекси. Можливо, з нянькою від буде фізично здоровим і доглянутим, але психічно травмованим, недолюбленим, недоніженим

Я не розумію залишання дитина на чужих або на рідню заради забав або примарних заробітків.

Перлинка, ну погодьтеся, що дитина при мамі 100% часму і дитина при мамі 2% часу - то різні ситуації?

молоко просто так не пропадає. молоко пропадає, якщо не годувати.

Але на моє глибоке переконання, дитина має виховуватись і рости в сім'ї, а перші місяці - фактично з мамою. Це не означає, що мама має цілобово носити дитину і нікому не давати. Але весь світ дитини має бути просто заповнений мамою. Хіба може бути інакше? Я просто не розумію як ЯК???? можна від цього відмовлятися?

Більше я в цій темі писати не буду ,бо мені здається що саме ви хочете
аби лиш останнє слово було за вами.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Natalinda » 04 листопада 2010, 01:28

Перлинко, дорога, та чого ж ви так :emphaty:
Просто не кожен вміє поставити себе на місце іншої людини :unknown:
Майже кожен тут доводив свою думку виходячи їз власної ситуації, а не з вашої, чи моєї, чи сусідської.
Я вже писала що я особисто проти няні 40 годин в тиждень, але у вашій ситуації 100% поступила б так же як і ви :good:
Ви просто молодець що стільки в цій темі писали, ;) впевнена що не я одна зробила для себе хороші висновки і задумалася над багатьма речами про які раніше не думала.
Дякую вам за ваші думки :kiss:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення kamisia » 04 листопада 2010, 10:17

Я просто читала і думала, придумала:
Якби у мене "не було молока" (тобто для встановлення ГВ було прикладено мало зусиль/знань і ми перейшли на суміш) то я б на 90% вийшла на роботу а малу лишила на бабусю (можна і бабусі вийти на роботу, но 53-рьох річних жінок-пенсіонерів не беруть на роботу де з/п 2500-3000 грн) По іншому ми б не витянули і зуби на поличку поклали б....
Якби у мами (бабусі) не було можливості бути з малою (в іншому місті) і ми на ШВ то я б старалась шукати роботу на дому/інтернеті... но дитину не залишила б до 1,5-2 років.
Якби я мала власний бізнес якому присвятила не один міліон нервів і безсонних ночей та купку здоров'я і за прибуток з якого живе сім'я (тобто ситуація як в Перлинки) я поступила б аналогічно (з 6-ти місяців няня, но краще бабуся, моя слава Богу, досить адекватна)))))
Но коли прийшов мій час налагоджувати ГВ зі мною була мама яка перших пів-року на себе повністю взяла домогосподарку, за що їй дякую!!
Перукар, кава, манікюр, шопінг не злочин, мона піти якби це для мене було б відпочинком, нормою і потребою но ..... я торчу від природи і лісу, туда ходять надовго, тобто варіант лишити малу не канеє.... Материнством втомитися не можна, дихати ми ж невтомлюємся? Коли дитина капризує просто тре взяти свої нерви і характер і сховати далеко-далеко..... до 3-4-ох років
ІМХО і кидайте в мене чим хочете і шо маєте....
Ну и что что ветер в голове, зато мысли всегда свежие
Поганий правопис розвиває уяву

Зображення
Зображення
kamisia Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 109 раз.
Подякували: 463 раз.
Діти: чудо Софія

Поперед.

Повернутись до Няні, садочки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей