Глобальні оголошення!

Скільки вам потрібно для щастя?

Всі ми колись були дівчатками...))))

Re: Скільки вам потрібно для щастя?

Повідомлення Перлинка » 02 листопада 2010, 13:01

НЕ прагну, щоб моя дитина була забезпечена всіма іграшками, які лиш є на світі. Тим більше, щоб моя дитина мала все, що їй лиш заманеться. Бо, вважаю, що в такій ситуації вона виросте нічого не вміючи досягати сама.

Тут я не згідна на всі 100,якщо буду мати таку можливість поки маленькі буду балувати ,бо мені це приємно і приємно бачити радість в їх очах.Звісно ж часто вони того не цінують,.Я знаю людей з заможних сімей,по яких ніколи не скажеш що вони мажорики,при тому що з дитинства мали все найкраще.Добре вчились,здобували професію.Можливо у них нема того запалу,як у дітей із села чи бідної сімї ,які знають що лиш це їх шанс вибитись в люди.Але зі сторони вони виглядають навіть якось вище ,благородніше,бо мають можливість не розмінюватись.Хоч звісно буває що виростають виродки,наркомани що марнують життя. Такі діти зазвичай у батьків,які абсолютно неуважні до них,бачуть що дитя пропадає,але не хочуть того помічати,бо є свої клопоти.Тільки знову ж таки не треба кидатись у крайнощі,бо завжди можна знайти золоту серединку ;).
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Alisa » 02 листопада 2010, 19:43

Ну, я людина щаслива, а ось мої матеріальні прагнення:
1. Чотирикімнатну квартиру (дві мені замало);
2. Можливість як мінімум 2 рази на рік їздити відпочивати за кордон.
3. Будиночок на дачу з каміном.
4. Стати як мінімум заввідділом на роботі
5 Поміняти таксу на лабрадора :D
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Mary Awa » 13 липня 2011, 20:01

Alisa написав:лабрадора

Хочу-хочу! :clapping:
А грошей для щастя мені треба дуже багато, щоб вистачило і для своєї сімї і, щоб відкрити приватний сирітський будинок або будинок для людей без житла (щоб вони могли там їсти, помитися, спати, а не по вулицях тинятися). А ще краще те і те. Мама каже, що я наївна. Але я вірю, що колись зароблю на втілення своїх мрій.
Mary Awa Офлайн

Повідомлення eney » 13 липня 2011, 23:39

ооо,я багато чого хочу))) і маю надію шо все вжитті буде досягнуто самостійно , але як хтось подарує 2 поверховий будинок з каміном, великими вікнами, сонячними батареями і 25 сотками землі біля дому...ууууууу.... ше забула про лісок і ставок і хороші дороги:lol: :lol: :lol: але в нас такого не може бути. а взагалі стараюсь мріяти про досяжне, наприклам новий диван чи шось з техніки, останім часом мрію зробити хороший подарунок друзям в честь весілля :heart:
О спорт, ты - мир!
Пьер де Кубертен
eney Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 695 раз.
Подякували: 786 раз.
Діти: В домі заплавляють Олексій і Марк.

Повідомлення happymami » 06 вересня 2011, 05:27

Мені, думаю, так по скромному тисяч шість в місяць вистарчало б. То мінімум. Шоб накупити всього того, що мені зараз треба. Всякі там меблі, мотоцикли, тощо :oops: . А максимум навіть боюся вголос озвучувати :lol: . Но якби було тисяч десять в місяць - я би вже почувалася матеріально щасливою :tipok:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Перлинка » 07 вересня 2011, 18:38

Mary Awa написав: і, щоб відкрити приватний сирітський будинок або будинок для людей без житла (щоб вони могли там їсти, помитися, спати, а не по вулицях тинятися). А ще краще те і те.

Мій чоловік приколюється зі своєї колишньої яка мріяла стати багатою щоб займатись благодійністю ,не скажу щоб стала нею,але й бідною ніколине була,а благодійність все ще в планах ,бо для того потрібні 'мільйони ",яких поки таки нема ,а просто купити цукерків в сиротинець ,то не її рівень :beauty:
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 07 вересня 2011, 18:41

мені напевно тоже 6,але в у.о ,бо поки всеодно не вистачає

але ж це така бескінечна тєма ,буде 6,зхочеться 12 чи 20 :crazy:
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 07 вересня 2011, 20:30

Alisa написав:5 Поміняти таксу на лабрадора :D

бідний чарлі :cry:
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Lesya » 08 вересня 2011, 12:03

happymami написав:Мені, думаю, так по скромному тисяч шість в місяць вистарчало б. То мінімум. Шоб накупити всього того, що мені зараз треба. Всякі там меблі, мотоцикли, тощо :oops: . А максимум навіть боюся вголос озвучувати :lol: . Но якби було тисяч десять в місяць - я би вже почувалася матеріально щасливою :tipok:

Якщо ти хочеш купляти меблі і мотоцикл за 6 тис, то я думаю, ти не про грн писала. А мінімум про Є чи фунти.

А я хочу...
1. будинок в якому 8 спалень, ігрова, гардеробна, кабінет, столова, бібліотека, оранжерея, спортзал, гостьова, басейн критий на даху, більярдна... + садок, стайня для коней, гараж на 4-6 машинок, ..... Ну хто бачив в дитинстві серіал Династія, то в курсі. Я навіть в бібліотеці вивчала креслення, малювала схеми свого дому.
Зараз хочу маленький будиночок на 2 поверхи з терасою де можна ввечері випити чаю з тортиком і подивитися з коханим на зорі.

2. машинку, можна джип, але щоб виглядав акуратно.

3. об"їхати весь світ

4. щоб зарплата була достойною вищої освіти, а не така, що стидно признатися
5. німецьку вівчарку
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 548 раз.
Подякували: 1086 раз.
Діти: Синочок і дві лапочки дочки

Повідомлення Перлинка » 08 вересня 2011, 15:08

Lesya написав:Зараз хочу маленький будиночок на 2 поверхи з терасою де можна ввечері випити чаю з тортиком і подивитися з коханим на зорі.

у нас там поки сушиться білизна і маленький спить,до зірок не дійшло ще :grin:
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Дівочі спогади

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей