Глобальні оголошення!

Коли вручити дитину няні?

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Коли вручити дитину няні?

Повідомлення mala-karta » 29 жовтня 2010, 23:12

Перлинка написав:Якщо процес материнства для вас така велика радість,приносить стільки задоволення щосекунди,чому майже ніхто з вас не хоче мати троьх та більше дітей?

Перлинка, я хочу!
Але хочу бути на 200% впевненою, що ми будемо тоді більш-менш забезпеченими.
І так само хочу постійно бути з дитиною. Чесно, просто кайфую від того.

Але, самі розумієте, якщо одна мала дитина і робота (ну, така як в мене, наприклад) - цілком сумісна, то двоє малих дітей і робота без чиєїсь допомоги - навряд.

Тому хочу другу дитину, коли перша вже буде досить доросла і побігати з дітками йому буде цікавіше (і я не буду боятися відпустити самого), ніж просити маму погратися в кубіки.
За такого розкладу навряд чи буде більше двох.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення гра з вогнем » 01 листопада 2010, 21:33

дівчата, а хто що кому доводить?
я свою позицію висловила, хто як хоче так і живе. мені абсолютно все рівно хто і коли брав няню.
я час від часу пояснюю чого я тієї нянки не брала.

доречі саме в цій темі "недолюблені діти" сказано матусями у котрих є няня. саме в цій темі материнство зі зціпленими зубами - звучить від мам, котрі наймають няню. саме в цій темі практика няні, режиму, заповітних 3 годин - в одному рядку.

все тому, що кожен має свої погляди на виховання дитини та материнство.

я у своєму материнстві ставлю потреби дитини на перше місце. оскільки переконана, що малюку потрібна мама. що малюк, ще не зіпсований довкіллям сам знає коли йому потрібно їсти, спати. що плач - це єдиний спосіб спілкування новонародженого зі світом, а не ознака голодної дитини. цей ряд можна продовжувати. але гадаю основна думка зрозуміла.
я мати. для мене потреби моєї дитини на першому місці. я вмію узгоджувати потреби дитини зі своїми. я вмію поступатися своїми потребами заради дитини.

дитя виросте. вони так швидко ростуть. для них цікавими стануть інші люди. вони захоче проводити час з іншими людьми.
але я не можу віддати іншій людині ті кілька років, які природою відведено на тісне спілкування мами і дитинки.

так діти виростають і без цього спілкування. але свідомо забирати цей дар в дитини і в себе?
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Vika » 02 листопада 2010, 14:02

гра з вогнем написав:але я не можу віддати іншій людині ті кілька років, які природою відведено на тісне спілкування мами і дитинки.

oto pryamo v tochku popala :good:
Vika Офлайн

Повідомлення Alisa » 02 листопада 2010, 14:12

гра з вогнем написав:дівчата, а хто що кому доводить?
я свою позицію висловила, хто як хоче так і живе. мені абсолютно все рівно хто і коли брав няню.
я час від часу пояснюю чого я тієї нянки не брала.

доречі саме в цій темі "недолюблені діти" сказано матусями у котрих є няня. саме в цій темі материнство зі зціпленими зубами - звучить від мам, котрі наймають няню. саме в цій темі практика няні, режиму, заповітних 3 годин - в одному рядку.

Та ладно :D Прямо таки матусями??? Скільки ж їх, тих мамусь, які віддають своїх кровинок на поталу нянькам ???
:lol:
Як я зрозуміла, в цій темі послугами нянь користувалися лише Людмила (1 допис від неї) і вагітна Перлинка :lol: :lol: :lol:
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Oksana » 02 листопада 2010, 15:02

дівчатка, не сваріться!!! Погоджуюсь з Любою, ми всі різні, в пріоритети і можливості в нас різні. Але дітки від цього ні в кого не обділені материнським теплом!!! Я в цьому впевнена!!! Єдине, що можк сказати, що робити домашню роботу разом з однією дитиною, і з двома, то є небл і земля :) Маю своїх двох, то можу порівняти. Коли одне малятко з кимось заняте, а дркге зі мною, все встигаю, супер. Можна гори перевернути. Але таке буває рідко :D В ільшості двлє зі сною, і роботу тре зробити. А тут саме цікаве починається :lol: Одне хоче щось робити, друге нє. Одне хоче в одній кімнаті робити, інне в іншій :lol: А мама має бути і там і там, і ще й своє встигнути :lol: Ну це в мене одного віку, може як різного, то старшому можна пояснити щось, незнаю :) Або на двір, хтось проситься, хтось аж плаче, що не хоче :lol: От вам і шукайте компроміси :lol: А ще й зауважте що в кожного діти різні, в когось спокійніші, в когось вередливіші, в когось енергійні... це все познається в порівнянні. І в кожній сімї своя ситуація. В кожен з нас хоче якнайкраще для своєї дитини!!! Давайте не вирішувати хто хороший, а хто поганий. Ми всі хороші батьки, я в цьому впевнена!!! Розумію кожну зі сторін, тільки не розумію чому ви хочете кожен доказати що кращі саме ви? Для своєї малечі так, ви САМІ-САМІ і іншої і бути не може, але давайте не критикувати один одного і не засуджувати...ну не правильно це якось...Не по-християнськи...
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повідомлення Перлинка » 02 листопада 2010, 22:49

тільки не розумію чому ви хочете кожен доказати що кращі саме ви?

Згідна зі всім,тільки незрозуміло чому Ви вирішили,що я доводила що краща від когось :???: ?Мені здається,що лиш доводила що не гірша :) .Але зглупила ,бо вивертала тут перед людьми мало не нижню білизну,тільки зрозуміти мене і хоч на хвильку поставити себе на моє місце мало хто захотів,надалі буду мудрішою :crazy:
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Oksana » 02 листопада 2010, 23:13

Перлинко, я не конкретно до вас зверталась, а до всіх ;) Якось дуже багато негативу в цій темі, сумно стало коли лише почала читати (все перечитати я так і не наваживалась...) :cry: Ви не гірша зовсім, Ви також САМА КРАЩА для своїх маляток, як і всі ми! :) Вневнена, що ваші дітки ростуть щасливими ;)
Дівчатка, давайте "жить дружно" ;) :rose:
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повідомлення Перлинка » 02 листопада 2010, 23:30

Перлинко, я не конкретно до вас зверталась, а до всіх

Просто з іншого боку була лиш я :lol:
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення mala-karta » 02 листопада 2010, 23:41

А Людмила?
А Аліса?

8-)
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Хлопчик Андрійко

Повідомлення mala-karta » 03 листопада 2010, 00:01

Перлинка написав:Але зглупила ,бо вивертала тут перед людьми мало не нижню білизну,тільки зрозуміти мене і хоч на хвильку поставити себе на моє місце мало хто захотів,надалі буду мудрішою

Перлинка, нічого ви не зглупили :)
ось, наприклад, моя думка багато в чому змінилася :)
а ціла мала-карта, тов же не так і мало, пра ;) ?
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Хлопчик Андрійко

Поперед.Далі

Повернутись до Няні, садочки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей