Зазвичай,коли люди мають це:
Але мрію, про свій власний скромний будиночок (я вже десь писала, саме з соломи), куди можна завжди повертатися, щоб відновити сили.
Хочу, щоб нам вистачало на повноцінне харчування, не обов"язково делікатеси.
Хочу авто, яким ми могли б всією сім"єю подорожувати.
Хочу мати можливість хоч раз в півроку кудись поїхати, побачити світ та показати його дітям.
Хочу свою справу, в яку могла б поринути з головою і яка б приносила не лише гроші, а й задоволення.
То починають хотіти цього:
Особисто я не хочу крутого авто, норкової шуби та перстенів і сережок з діамантами. Не хочу трьохповерхового кам"яного палацу. Не горю бажанням мати кожен раз нову сукню на кожен інший вихід в світ та гардеробу, де до кожної пари взуття своя сумочка. Не гину за дорогущою косметикою та престижними салонами краси. НЕ прагну, щоб моя дитина була забезпечена всіма іграшками, які лиш є на світі. Тим більше, щоб моя дитина мала все, що їй лиш заманеться.
Ну або чогось подібного,залежно від того чим захоплюєтесь,наприклад найновішу модель камери чи фотоапарата,критий басейн,сауну,більярдну,чи тренажерний зал,зимовий сад,і тоді виявиться,що хатинка малувата.
Чи що можна переїхати в більш зручніше місце,з кращим краєвидом та чистішим повітрям.Наприклад у Швейцарії.
Людина так влаштована,що їй весь час чогось хочеться,і по мірі можливості запроси зростають.І вважаю,що туту нема чого соромитись,якщо ви на шляху до своєї мети нікого не обманюєте ,не зраджуєте,та не вбиваєте .
Ну наприклад був у мене період коли я мріяла приблизно про те що написано вище,тепер дякувати Богу у нас все це є.То що мені вже нічого не хотіти і ні пр що не мріяти?
Я також не рвусь ні до діамантів ні до шуб,бо поки що маю інші пріоритети,тобто є на що потратити ці гроші,а на останні робити такі покупки не маю бажання.Тільки як настане час,що мені це буде не складно,з задоволенням накину на плечі білу норочку.І від коштовностей від коханого не відмовлюсь.Тільки це також питання творче.Бо варто подивитись фільм "Список Шиндлера".Як я готова зняти з себе останню сорочку ,бо в наш час також є кому рятувати життя.Тільки фільм пройде,страсті вчухнуть,ніч переспиш,і на ранок думаєш,ну добре я туди щось дам,але більшу частину таки собі залишу.
Хочу мати велику ,комфортну та найголовніше безпечну машину джип або мінівен в ідеалі марки Мерседес,або БМВ .Але поки що доведеться задовільнитись машинкою попроще. Скромні та старенькі машини,від яких лиш того слова що автомобіль у мене вже були,які ломаються мало не щотижня,і це катастрофа,бо тоді на запчастини і навіть на паливо не вистачало грошей.
Якщо такий час не настане,я сильно засмучуватись не буду,за все дякую Богові.І вдячна за те що маю все про що мріяла досі :) .