Глобальні оголошення!

Смачні сніданки

Модератор: irinka

Re: Смачні сніданки

Повідомлення Галина » 31 жовтня 2014, 19:47

Фіона, в мене дитина маленька такого не їла, а школярка - тим більше.
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення Sms » 31 жовтня 2014, 20:34

Галина, ну молодець, що не їла, а моя мала варених каш не їла і не їсть в садку досі на молоці. А от з пачки кашки "Бебі" їла. Щодо користі, звістно, пачковані каші сумнівні, однак це зараз виглядало так по відношенню до Фіони, що вона погана мама, а ти чудова!
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Галина » 31 жовтня 2014, 20:42

Sms, я не те мала на увазі, моя старша теж трошки каші бебі їла. Я тему про сніданки для старших дітей створювала і тому написала, що моя школярка навряд чи таке би їла. А моя менша молочних каш теж не їсть ніяких (тільки манку зрідка) і в садку коли молочне вона тільки хліб чи булку з чаєм жує.
Галина Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)

Повідомлення Sms » 31 жовтня 2014, 20:56

Все зрозуміла! Вибач, не вірно тебе зрозуміла! :rose:
В нас сніданок, зазвичай, однаковий. Роблю з молока і кефіру творог. Поелося ще з часів введення прикорму. Звістно, мала може їсти і магазинний , і домашній творог. Однак , я вже звикла робити свіженький, воно не займає багато часу, тому досі продовжую робити сама. Додаю до нього 1 печіво Марія подрібнене і пригоршню ізюму. Заправляю замість сметани зараз йогуртом. Теж роблю сама з молока і закваски. Додаю трошки цукру і ягоди до йогурту. Коли немає йогурту, мішаю з кефіром і трошки цукрую. З початком садочку виникла проблема, мала перестала їсти нецукроване :cry: В садку, насправді стільки солодкого :dash: То млинці з варенням, то сирник солодкий. Чай, компот, кисіль - все з цукром. Мала до нього навчена не була . Ну але то таке.
Якщо немає молока і кефіра, роблю омлет на вершках. Часом буває, що зі вчора лишаються вареники з сиром:) То може поїсти їх зранку :)
Каші мала не їсть. Тому навіть не заморочуюсь з ними.
Пробувала робити усілякі запіканки на сніданок, то вони займають купу часу. Думала мала мене з'їсть, поки вони зготувались. :crazy:
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Vikibee » 31 жовтня 2014, 22:24

У нас зранку стабільно каша: гречана, ячмінна, перлова, кукурудзяна на молоці з яблуками, пшенична, вівсяна з медом та горіхами. Якщо каша не солодка, то обов’язково ще котлети на пару або тушкований кролик, в нас сім’я конкретних м’ясоїдів, ми часто снідаємо м’ясом.
Моя молитва лине в Небеса! Стою я перед Богом на колінах: "Дай, Отче, миру, спокою в серця... Тебе благає щиро Україна..."
Vikibee Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 862 раз.
Подякували: 335 раз.
Діти: Дівчинка Марічка.
Синочок Гліб

Повідомлення Галина » 31 жовтня 2014, 22:37

вівсянку з медом і горіхами дуже люблю, але діти чомусь такого не хочуть, в мене вівсянку і кукурудзянку їдять з потертим сиром. :pardon:
Галина Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Vikibee » 31 жовтня 2014, 22:41

Галина, я люблю ще кукурудзяну з бринзою і білими грибами), а чоловік з малою люблять кукурудзяну на молоці, а окремо тушкую яблука з корицею, товчу в пюре і змішую з кашкою.
Моя молитва лине в Небеса! Стою я перед Богом на колінах: "Дай, Отче, миру, спокою в серця... Тебе благає щиро Україна..."
Vikibee Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 862 раз.
Подякували: 335 раз.
Діти: Дівчинка Марічка.
Синочок Гліб

Повідомлення zhuchka » 31 жовтня 2014, 22:46

а в нас дуже часто на сніданок гарбуз запечений з яблучком, але то періодами)))
zhuchka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 29 раз.
Подякували: 124 раз.
Діти: донечка Марічка

Повідомлення alenka » 31 жовтня 2014, 22:52

мої люблять:
гречку і кукурудзяну(на сметані - банош) з творогом солені
тушене яблуко
творожну запіканку в пароварці, виходить як крем, зовсім не те що з духовки+ додаю фруктів чи ягідок всіляких
сирники
манку з шоколадкою
вівсянку з тертим яблуком
омлет, скручую як млинець в процесі смаження
ЗображенняЗображення
alenka Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 243 раз.
Подякували: 316 раз.

Повідомлення Dashko » 31 жовтня 2014, 23:09

Sms написав:Галина, ну молодець, що не їла, а моя мала варених каш не їла і не їсть в садку досі на молоці. А от з пачки кашки "Бебі" їла. Щодо користі, звістно, пачковані каші сумнівні, однак це зараз виглядало так по відношенню до Фіони, що вона погана мама, а ти чудова!

Мені здається, що користувач Фіона - це взагалі не мама, а рекламний агент ::Р:
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Поперед.Далі

Повернутись до Рецепти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей