Глобальні оголошення!

Балачки: ні про що і про все 8

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Re: Балачки: ні про що і про все 8

Повідомлення Галина » 23 жовтня 2014, 15:14

nelly, а собака щеплений? Чи проста сільська дворняжка?
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення flower » 23 жовтня 2014, 15:57

В мене було 2 роки тому теж такий випадок, але вкусив на вулиці пес. В лікарню їхати, то там одним щепленням все не обходиться, а до 40 уколів роблять. Спочатку треба наглядати за собакою, якщо за 10 днів він ще буде живий здоровий, значить в нього сказу не має. Тобто якщо не підтвердять сказ у тварини чи бодай не запідозрять, то тих уколів ніхто робити не буде. Я їздила з знайомим ветеринаром по вулицях, щоб найти того горе пса)
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Marichka » 23 жовтня 2014, 16:29

І що не проблеми?На рівному місці.В нас по подвір"ї у вівторок лисиця ходила,як в себе вдома.Ми споглядали з вікна.Розповідаю сусідам,вони вже її теж бачили.І гуляла б дитина сама...Так такого всякого боюсь.Собак колись дуже любила.Тепер більше боюсь,аніж люблю
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення Oksanochka » 23 жовтня 2014, 17:08

flowerзараз не роблять 40 улолів,лише 4 з певним інтервалом на пів року і то якщо з собакою все буде добре то всіх робити не будуть.В травні чоловіка вкусила собака(бродяжка) то робили чотири уколи і ці пів року не можна спиртного вживати,бідненький :hi:
ЗображенняЗображення
Oksanochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 103 раз.
Подякували: 47 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик,дівчинка Іринка

Повідомлення Virchik » 23 жовтня 2014, 20:16

Вчора знайому вкусив собака. То кололи на протязі 3 годин 3 уколи,
А далі слідкувати за собакою чи не здохне.
Зображення

Зображення
Virchik Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 169 раз.
Подякували: 272 раз.
Діти: доця Анастасія

Повідомлення nelly » 23 жовтня 2014, 20:29

та в мене вчора був якийсь страшний день.
Поїхали до мене в село на пару днів і лиш в 20,30 виїхали на Тернопіль а їхати 120 км.!! То ще заїхала мяса дитині купити домашнього телячого, то собака тої тьоті вкусив, але дзвонила сьо то каже що все ок, живий а на минулому тижні сусідку був цапнув то може буду жити. Я ж за ГВ переживаю вдруг після тих уколів не можна...
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення flower » 23 жовтня 2014, 22:09

Oksanochka написав:flowerзараз не роблять 40 улолів,лише 4 з певним інтервалом на пів року і то якщо з собакою все буде добре то всіх робити не будуть.В травні чоловіка вкусила собака(бродяжка) то робили чотири уколи і ці пів року не можна спиртного вживати,бідненький :hi:

Значить мене розвели, бо всі мене тими 40 уколами страшили.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення nadusha » 24 жовтня 2014, 08:24

flower написав:Дуже хочу купити доці курточку зимову, навіть не курточку, а типу пальтішка, щоб довшеньке було. Може хтось бачив чи в Тернополі чи десь в закордонних інет магазинах (бо я по всіх відомих мені сайтах подивилась і все коротке). В нас лиш зимовий лижний костюм, а на вихід до платтячка нема нічого. Дуже мрію про білу чи молочну куточку і червону шапку з шарфом :(): Але оце собі придумаю, а найти для мене катастрофа... В Тернопіль крайньо рідко вибираюсь, а як вибираюсь то з дітьом і чоловіком, з ними не пошукаєш нічого, хіба конкретно знати куди іти.

Я бачила дитячі в соціальному магазині верхнього одягу на Куліша (біля того екологічного магазину, коло жеку Вікторія).
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення katia » 24 жовтня 2014, 17:00

nelly,та жінка чому не прив'яже собаку,раз ти не перша,чекає поки ще когось покусає?
В нас був випадок у парку в пісочниці. З Марго сиділи в пісочниці,прибігла дворова собака і лягла біля пісочниці,а на її запах прибіг здоровенний,якщо не помиляюсь,ротвейлер :scare: Собака нічия,але вгодована.
Злякалась дуже сильно,був пару метрів від нас. Перейшли в пісочницю біля Максику-то собаки і туда перейшли (їх десь 5-6 бігало разом) :impossible:
katia Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 153 раз.
Подякували: 138 раз.
Діти: Донечка Маргарита

Повідомлення Радмила » 24 жовтня 2014, 20:14

flower написав:Дуже хочу купити доці курточку зимову, навіть не курточку, а типу пальтішка, щоб довшеньке було. Може хтось бачив чи в Тернополі чи десь в закордонних інет магазинах (бо я по всіх відомих мені сайтах подивилась і все коротке). В нас лиш зимовий лижний костюм, а на вихід до платтячка нема нічого. Дуже мрію про білу чи молочну куточку і червону шапку з шарфом :(): Але оце собі придумаю, а найти для мене катастрофа... В Тернопіль крайньо рідко вибираюсь, а як вибираюсь то з дітьом і чоловіком, з ними не пошукаєш нічого, хіба конкретно знати куди іти.

Дуже гарні зимові курточки і пальта українського!!! виробника (Харків) є в Центрі. Магазинчик біля Чілінтано, трошки навкоси, йти в сторону до арки, там спочатку магазин з канцелярією, потім золото, а потім їх двері. На вході у магазин продають мобільні телефони, а за ними збоку одяг для дітей великий відділ. Я там доні купувала куртку осінню і зимове пальто.
Ось таке
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

І там різні є ще курточки. І ціни нормальні.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Поперед.Далі

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей