Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet
в чому може бути проблема? чи потрібно все ж змушувати їсти дітей? бо десь таке читала, що до 3 років не можна заставляти їсти ?...
нам у таких ситуаціях допомогало і допомогає досі відмова від оцих смаколичних перекусів. Якщо дитина не голодна, бо наїлася печеньок - то змусити їсти суп - це щось із нереального, а якщо голодна - то і неулюбленої страви бодай пару ложок зїсть. Ну це з мого власного досвіду.
) Я особливо не переживала, але і так постійно тільки від найближчих родичів і чую, що він худенький і маленький. А тоді вже дістали капець
То зі всяким забавлянням намагалася хоч по декілька ложечок, щоб з'їв. То було вкрай важко, і морально, і психічно
З таким стикнулася вперше і зрозуміла, що якщо дитина геть нічого не хоче їсти, то для мами катастрофа. Але через декілька тижнів пройшло. Зараз вже все нормально. Їсть із апетитом, особливо ввечері наминає за обидві щоки
Я чомусь пов'язую це саме з хворобою (і прорізуванням зубчиків в тому числі). Думаю, все у вас налагодиться!Natalinda написав:нам у таких ситуаціях допомогало і допомогає досі відмова від оцих смаколичних перекусів.

Olyana написав:в чому може бути проблема?
Olyana написав:якісь мінімальні перекуси смаколиками, сирочками, фруктиками.

Повернутись до Ложечка за маму, ложечка за тата...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей