Sms не звертала увагу, ніхто тобі не хвалився, в моєму садку є різні мами - одні водять в садок хворих бо з 3 ма не справляються і щоб старші садіковскі не заражали молодших домашніх, є такі що на манікюр записалися, а тут от халепа дитина зашмаркалася - всіляке буває.
Я думаю що діти в садку набираються по-перше через те що приміщення провітрюються рідко, я навіть коли мала хворіє воджу її з кімнати в кімнату і постійно провітрюю, в садку провітрюють раз на день, іто не всюди. Плюс, я наприклад бувало зранку вела в садок здорову дитину, а ввечері забирала хвору. Інколи не видно зразу що дитина прихворіла, початок застуди можна списати на вранішній плач дитини чи ще щось, от певно якраз тоді і інші діти набираються. Бо я теж не вірю що якщо дитина пролікована і лишився залишковий кашель то його можуть інші набратися. В маршрутці дуже важко чимось заразитися, тому на маршрутки я б не списувала. Найпоширеніші місця де ми особисто найчастіше хапали хворобу це садок і поліклініка. Було таке що вилікувала дитину, пішли по довідку, відсиділи в черзі, через день викликали лікарку бо знов захворіла.