mukha написав:в мене в другого синочка - Тіма ( Тимофій),9 міс. - 3 місяці не набиралася вага й не збільшувався ріст...
дуже прикро за вас :(
Ви не "облажалися", Ви - хороша мама і хотіли дати найкраще, 9 міс - це дуже добре!
Модератори: TaniaPicaSSo, Любов
mukha написав:в мене в другого синочка - Тіма ( Тимофій),9 міс. - 3 місяці не набиралася вага й не збільшувався ріст...
Русік написав:"Я своїй малій передавала всі суміші, які знайшла, а вона не хоче. Мусила повернутись до грудного!"

. можу сказати тільке одне - добре, що дитя мудріше за маму 
- ото дитина розумна!Русік написав:"Я своїй малій передавала всі суміші, які знайшла, а вона не хоче. Мусила повернутись до грудного!"
Мене цікавлять ситуації, в яких вам хтось з медичного персоналу рекомендував догодовування сумішшю, або перехід на штучне годування, або ще якісь поради, які викликають у вас сумніви :shock: Давайте розбирати такі ситуації, наскільки дії медперсоналу були адекватні. Щоб ті, хто буде надалі зустрічатися з такими "порадами", не поспішали їм слідувати.

потрібно догодувати сумішами, бо вночі будуть "гастролі". В принципі, так і сталося....))) маю на увазі "гастролі". Цілий день малий спав, а от вночі почалося....реально, бачила, що дитя хоче їсти, то було щось....він так кричав, що спали ми з цицьою в зубах, так дожили до ранку....знову прийшла мудра пані-дохтурка і спитала, підсміюючись як ніч, сказала, що нормально, пережили, не догодовувала. Знову сазала нагодувати, щоб дитина не була голодна....друга ніч - те ж саме....я вже молилася над тим молочком, щоб прибуло....благо, що мала досвід з гв і розуміння того, що і як потрібно робити, бо інакше - 100% вже нагодувала б......на 3-тю добу прибуло молочко і малий заспокоївся))))) от і вся любов.....як - то кажуть. Мене от дивує, що пологові, доброзичливі до матері та дитини, вже стільки про гв говорилося - писалося, а вони далі своє знають, абсолютно не вникаючи в ситуацію всім радять одне і теж....не люблю я такого страшно...треба ж якось рости, розвиватися, а не отак - от 

Повернутись до Грудне вигодовування
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей