krasunja, де ти робила лазерну епіляцію над губою? Я почала перекиссю висвітлювати 3 дні тому, роблю це щодня і хочу сказати, що таки допомогло, набагато світліше стало. Правда тримаю його 20 хв. Мені порадили так тиждень робити.
раджу вам детальніше почитати про лазерну, там багато побочок і взагалі за неї деруть скажені гроші.. я після різних експериментів зровила вивод що треба регулярно масажувати шкіру скрабом і користуватися епілятором в якому багато пінцетів. в мене був браун сілк єпіл на 20 пінцетів,хороший дуже, надійний але пінцетів мало, купила на 60 -- інша справа))
Мені над губою робили електрокоагулятором.Трохи пощипує, бо там принцип дії, то тонесенькою голочкою висмикують волосинку з корінчиком.Ефект довготривалий, робила це десь близько 4 років тому і не дорого.Хвилина такої процедури на той час коштувала 2.50.Робили 10 хв.
Оксанютка , а де само робили ? Вперше чую про такий спосіб. В мене так само вусики , правда , не знаю чи зважуся щось з ними зробити . Влітку волосся вигорає - тоді вусики , а зараз - вуса
Все завжди закінчується добре! Якщо все закінчилося погано, значить це ще не кінець !
А я ходжу щомісяця на воскову епіляцію до дівчики, вона приймає на дому, дуже задоволена, вона робить все дуже добре, якісно і , безболісно. (хоча я дуже чутлива на біль ) До того ж за стільки років значно зменьшилась кількість волосків