Глобальні оголошення!

До кого ставати на облік

Re: Тернопільські лікарі: сваримо, любимо, рекомендуєм

Повідомлення Natalinda » 25 березня 2010, 12:11

Ще про витискання дітей хочу сказати. Не знаю чи професійно це чи ні, але мене наприклад могло б і не бути, якби не витиснули... Лікарі тоді, казала мама, були "свої", шо тільки не робили, шоб сама родила, прийшлося ось так.

Як то добре що ми не памятаємо того процесу, як нас мами родили :lol:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення мешканка » 25 березня 2010, 14:01

TattyMummy написав:Дякую за поради!
Я народжувала у Шмайки (Ірини Несторівни, бо ще є в консультації її сестра). Кінцевим результатом задоволена - якби не крикнула в потрібний момент на мене, то я просто би не почула... ХОЧА!!! - колола окситоцин і робила прокол! (я би того не дала тепер робити, а тоді була в тих справах "зелена-зелена"). Можу пояснити чого - були свята і їй хотілось додому :dash:
Чула також багато негативних відгуків про неї - витискає дитину і т.д. і т.п.
Тому тепер у кого народжувати не знаю - хоча то є ще трохи часу, щоб подумати.
Може хтось може сказати щось про Мальчевську - кажуть гарний лікар?

Ой...як я в точку попала..з Шмайкою...може то як-кому...я особистого досвіду немаю, але, коли лежала в патології-то наслухалася про неї чимало, не стільки, щодо її професіоналізму, скільки про її характер. Але, справді, можливо то як-кому і що треба.... але я, наприклад, не хотіла б щоб на мене кричали, коли й так жити не хочеться....але то як в кого...
Востаннє редагувалось мешканка в 25 березня 2010, 14:41, всього редагувалось 1 раз.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення lore1ei » 30 березня 2010, 11:34

На обліку стояла в Конєнкової Людмили до 37 тиждня, поки її не перевели в ЖК №1.
Толкова жіночка, досить строга, але в цілому я нею задоволена.
З 37 тиждня вела Жаровська, дуже приємна жінка, але чула про неї що чуть що, відразу ложить в лікарню.
Що мені не сподобалось в ЖК, так це не лікарі, а кілометрові черги!А ще як я стояла на обліку, то в ЖК №2 велися ремонти, і від запахів фарб і лаків боліла голова.

Пологи приймала Костик Ніна Кирилівна в пологовому №1. Приємна і толкова жінка.Під час пологів постійно була зі мною( то тривало півтори год від прибуття в роддом, були стрімкі пологи), і після теж часто навідувалась.
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Re: Рекомендації

Повідомлення Галина » 16 червня 2010, 21:15

Dashko написав:
happymami написав: Пологовий№2. 1) Заввіділенням Шмайка Ірина Несторівна. Надзвичайно толковий і кваліфікований спеціаліст (у неї народжують всі "свої" з роддому). Але надто строга і вимоглива до породіль. Тому народжувати в неї жінкам, котрі бояться, шоб їх "строїли" не рекомендую

Погоджуюся на 100%, особливо друга частина.

А я не можу назвати її хорошою. Оскільки мала гіркий досвід родів у неї. Родилися ми на зелені свята, в мене відійшла пропка, я їй зателефонувала, що так і так. а вона прислала чергову лікарку (бо в неї гості були і вона не могла їх залишити) та мені магнезію вколова. А на ранок в малої почало пропадати серцебиття (бо вже готова була народжуватися, а матку закріпили і не розкривалася) Екстренно кесарили (за 5 хвилин дитину дістали без серцебиття, реанімували). Так що, нічого доброго про неї сказати не можу...
Єдине, що після родів ходила біля мене як шовкова, так сюсюкалася, добре відчувала свою провину.
Востаннє редагувалось Галина в 16 червня 2010, 23:25, всього редагувалось 1 раз.
Галина Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення Гість » 17 червня 2010, 09:19

Нарахунок Білецької
У всіх моїх знайомих, які народжували в неї, були стрімкі пологи. Пані Білецька запрошує прийти до неї на огляд в той день коли вона чергує, і після того через декілька годин до неї їдуть родити.
ЯК на мене - то це бізнес, на здоров"ї дітей і породіль. Кожна мама знає, що питає невролог при огляді дитини -"Які були пологи. Стрімкі?"
ДУже мене цікавить питання "що робить Білецька?" - просто масажує шийку матки на огляді чи ставить якісь медпрепарати,для початку родової діяльності.
Так що вагітні які планують народжувати в Білецької будьте обачні.Я не вірю що стрімкі пологи, після огляду у БІЛЕЦЬКОЇ, у ВСІХ моїїх п"ятьох знайомих - це співпадіння.
Гість Офлайн

Повідомлення мешканка » 20 червня 2010, 13:27

Я родила в Білецької...Нічого такого не зауважила. В патології я не лежала-тож задзвонила, коли почались перейми... Стимулювали. Але я і рада була, бо, згадуючи свої перші пологи, більше такого не хотіла. Але самі пологи приймала не вона, а зав.відділенням (не пам"ятаю, як звали), хоча вона була поряд. Після родів маю ерозію...(так мене чистили )
мешканка Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення mala-karta » 21 червня 2010, 22:15

і я народжувала в Білецької. Окситоцин кололи зі словами "ти що, хоч до ранку родити?", от це не сподобалося :(
Ну, склалося враження, що лікарка собі поспішає, і треба пошвидше. А крім того - все нормальльно, після пологів навідувалася кілька разів, питала як справи :)
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Лікарі які вас вели під час вагітності ?

Повідомлення Гість » 16 листопада 2010, 12:00

Добрий день дівчата , я новенька. Хочу з вами порадитись, на рахунок участкових лікарів. В мене маленький термін , але я вже задумуюсь , до кого мені ставати на облік ? На бам чи в центрі - ще незнаю :???: Поділіться досвідом , хто у кого стояв, і чи ви були задоволенні ? буду всім дуже вдячна ! ;)
Гість Офлайн

Re: Лікарі які вас вели під час вагітності ?

Повідомлення happymami » 16 листопада 2010, 12:10

Гість написав:Добрий день дівчата , я новенька. Хочу з вами порадитись, на рахунок участкових лікарів. В мене маленький термін , але я вже задумуюсь , до кого мені ставати на облік ? На бам чи в центрі - ще незнаю :???: Поділіться досвідом , хто у кого стояв, і чи ви були задоволенні ? буду всім дуже вдячна ! ;)

Відгуки про пологові http://www.mamusi.org.ua/forum/viewtopi ... 0%B0%D1%80
А про лікарів читайте в цій темі. Може ще хтось щось допише?
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Naya » 16 листопада 2010, 12:27

Важко щось радити, бо я, наприклад, ставала на облік, до лікаря, про яку чула хороші відгуки та рекомендації. А мені вона не сподобалася. Тобто не скажу, шо аж геть паскудна була, але були моменти...
Вам треба "свого" лікаря знайти. Якось.
Нариклад, можете написати, чого очікуєте в першу чергу від лікаря, а тут дівчата може підкажуть, який лікар наділений очікуваними вами якостями.
Ну і тему спочатку перегляньте. Дівчата вже дещо писали.
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Поперед.Далі

Повернутись до Жіноча консультація

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей