скажіть но, а як ви ту силу-силенну резинок зберігаєте? а то хочеться щось зручне зробити, а не гамузом як зараз на обручі і заколки маю, а резинки\коралі\повязки
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
В мене поки лише заколки і два обручі, то висять на полосках тканини. (такий собі органайзер). З резинками ми поки не дуже дружимо. Я на хвостики просто заколки зачіпаю
Сусідка теж робить такі плетені з паперових трубочок корзини і коробки. ЇЇ вироби продаються в "Магії рукоділля" на Валовій, можна так замовити. Кого цікавить кину тел і посилання на її сторінки в неті.
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
taranjka таненром робить гарненькі органайзери з фетру, так як вам, то можна якусь індіаночку зробити з довгими косичками і на них чіпляти усе ваше добро
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос