flower » 20 вересня 2014, 11:01
Дівчата, ви як гуляєте на вас собаки бродячі не накидались? На мене з малою вчора напали бродячі пси в самісінькому центрі Тернополя!!!! Біля готелю "Тернопіль" є газончики і там кущі, дерева насаджені, а в тих кущах сиділи пси, не знаю скільки їх точно було, на нас нападало 3є, решта просто гавкала. Моя Вероніка бігала і підійшла туди на траву і пси давай налітати, я бігом вхопила її на руки, один з псів був вже в мене прямо біля ноги, я думала чесно що він зїсть мене. Настільки злі, що не передати словами. Ми обидвоє так верещали з того переляку, я малу потім не могла заспокоїти, та і в самої серце калатало ще з годину. Чесно я ще ніколи так не лякалась, як от вчора.
Марі, пам ятаєш бачила тебе з Рубі цього літа, то це було на тому самому місці. Якби отак хтось гуляв з песиком, то певне загризли б.
Чому тих бродяг не усипляють? Ті бірки в вухах нічого ж не дають.
Доречі на нас потім вони ще раз нападали, але вже не так впритул підійшли і це при тому, що ми йшли вже під самий будинок. То знову налякались, а через якийсь час погнали туди до роддому і там вже гавкали.