Сьогодні гуляли на озері біля 18 год витягнули з води тіло втопленого чоловіка і фіксували медики та міліція смерть... якось страшно та моторошно, його навіть не накрили а щось записували близько години, мали люди на що дивитися
і я на то попала, старалась не дивитись в ту сторону після того як побачила ті руки стирчащі... теж дивувалась чого його якось не накриють... діти, люди кругом..
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Десь годину тому, може більше. Верталася від родичів з празнику і в Смиківцях біля в"їзду в Тернополь побачила колону військових з Прикарпаття, що верталися додому зі зони АТО. Я не можу описати словами як це жахливо. Я плакала. І зараз як це згадую плачу. Автобуси без вікон. Вимучені, нещасні ті хлопці. Одне дивитися на все те по телевізору і зовсім інакше побачити то на власні очі.
Якщо зараз дуже погано, то в найблищому майбутньому буде дуже добре.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
В моєму рідному місті (смт) дуже красиво оформили Сквер Героїв Небесної Сотні, біля церкви: дитячий майданчик, фонтан, пам'ятник Небесній Сотні. Почали оформляти мозаїки в церковній огорожі. Мені дуже сподобалось!
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.