Глобальні оголошення!

Україна: майбутнє і теперішнє

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Україна: майбутнє і теперішнє

Повідомлення Перлинка » 26 серпня 2014, 13:17

Ви самі собі протирічите, "треба було лишити Януковича"; але як "лишили б Януковича то АТО була б в нас, а нам того не треба".

В чому протиріччя?
Не треба було його чіпати , проявляти агресію, інакше на якій підставі було б ато?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Перлинка » 26 серпня 2014, 13:27

як можна було стерпіти ці кроваві розгони 30 листопада, і закони 16 січня вам може теж подобались

Мені дуже дивно що така маса народу досі не пошкодувала, що не стерпіли.
А те що солдат в трунах привозять і підробляють документи , що він не на війні загинув, або добровольцем пішов, лиш би компенсацій рідним не виплачувати терпите і нічого, а то шо їх зливають і прирікають на вірну смерть сотнями теж терпите, чого не йдете робити революцію , відновлювати справедливість?
Правильно, бо ніхто вами не покерував, не навіз вантажівками жрачки, чаю, лимонів, згущьонки, тушонки.
Бо нікому це сьогодні вже не потрібно.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Радмила » 26 серпня 2014, 17:28

Справді тоді ж дітей побили. а тепер просто дітей вбивають, і старих, жінок, і молодих і солдат. Зараз стало краще. Закони були варварські, демократі не вистачало. А тепер вистачає, пообрубували російські канали, купу сайтів поблокували. Не приведи, Боже, щоб інша інформація пройшла до громадян. Це ж вони і задуматись можуть. А так ні, нас тепер новини як за часів СРСР: все класно, вірним курсом йдемо товариші.
А щодо дітей, то майбутнє наших дітей вже було брутально розтоптане. А може і наших онуків теж. Україна потихенько перетворюється на Сомалі, чи Нігерію. Тільки ви ще того не зрозуміли.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення TYulia » 26 серпня 2014, 21:40

добре дівчата :wink: хай буде по вашому :yes: який вихід з ситуації ви бачите? Що зроблено, те зроблено, назад час не вернути. Тікати з країни? чи кричати "вітя вєрнісь"? :pardon:
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення Перлинка » 26 серпня 2014, 22:23

вітя нічим не поможе ,він дійсно був не потрібен ,але разом з вітьою зірвали кришку на скринці пандори і щоб її закрити потрібно заключити перемиря .Цей момент рано чи пізно всеодно настане,але чим пізніше ,тим більше людей загине.
А вікати так,я би радила всім хто має таку можливість.
До вашої революції в Україні ше можна було жити ,ми взагалі дуже добре жили ,а тепер страшно.
В мене дома ,якщо нема світла взимку,то будинок не опалюється.
Кілька разів пропадало ввечері і до ночі не зявлялось ,було срашно з дітьми маленькими в мороз.
Або як дороги замітало і не знаєш ,як вибратись в місто за продуктами.
А то уявіь собі може бути таке щодня і купити їжу не те що не буде можливості ,а не буде за що.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Радмила » 26 серпня 2014, 22:48

Я погоджуюсь з Перлинкою. Переговори про мир. Нам потрібний мир. Мир заради життя. Навряд чи ви готові до суцільної мобілізації, щоб вже забирали всіх підряд. Краще поганий мир, чим от така війна.
І готуватись до важкої зими: без опалення, з відключенням світла, а вже таке було колись.
Але перш за все переговори.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення TYulia » 27 серпня 2014, 11:39

з цим я з вами погоджуюсь - переговори-МИР. Як бачите "наш" президент таки тим і займається. Я особисто, не кричіть на мене голосно, вже б віддала той Донбас з птрохами, хотіли Росію - майте. Хто захоче українцем лишитись найшли б місце. Лякає лиш те, щоб ті колоради, як хтось казав, на чолі з ПТН далі не полізли. Результат будь-яких перемовин залежить від обидвох сторін.
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення Перлинка » 27 серпня 2014, 13:29

Ну а чого було відразу цього не зробити, але" вже " починає нарешті доходити що таке війна?
А коли я в грудні викладала фотографії з Грузії, Чечні, Сербії, всі ігнорували напевно з думками, бути такого не може.
То шо ми тут пишемо дійсно нічого не змінить, але якщо люди не здатні визнавати помилки , маючи перед очима негативні плоди своєї діяльності, то є велика ймовірність того , що історія може повторитись.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення sky » 27 серпня 2014, 14:14

Коли зимою я писала що дуже переживаю за чоловіка, щоб його не забрали на Київ, всі мені радили щоб він звільнився, коли писала що погрожують дітям працівників міліції, ніхто мене не зрозумів, а мені вже тоді було страшно, і тоді це все починалося. Зараз мій чоловік також через місяць їде на схід, а там війна і пекло!!! Я одного не розумію чому всі ті герої на майдані які були, які розгромили міліцію, прокуратуру зараз в Тернополі, ховаються за спідницями жінок, чому не такі герої на сході? А миром там іще не пахне, але хлопців відправдяють під гради як живе мясо. Ось така в нас країна, і не наша це війна!
Зображення
sky Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 47 раз.
Подякували: 141 раз.
Діти: дівчинка 26.06.2012

Повідомлення stella123 » 27 серпня 2014, 14:32

Я не все прочитала, тільки остані коментарі. І я шось вшоці. Виходить ,що всьому винен майдан. Ну в принципі не погано, що принаймі винного знайшли.
Зображення
Якщо зараз дуже погано, то в найблищому майбутньому буде дуже добре.
stella123 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 199 раз.
Подякували: 124 раз.
Діти: дівчинка Полінка 23.09.2012

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей