erinaceus написав:Радмила Ні, не читала. А ви? Але в поглядах Бандери знаюся. Постать безперечно неоднозначна, як і всі інші постаті в історії України. І Хмельницький, і Мазепа, і десятки інших. Попри весь його радикалізм, деякі ідеї Бандери заслуговують на увагу. А щодо цитат, усіх художніх творів усіх на світі письменників теж неможливо перечитати, але ж їх цитуютьІ Достоєвського, і Екзюпері, і Шекспіра. Так що це не показник.
А я читала. І Бандеру і Шекспіра, і Достоєвського, і Екзюпері, а також багатьох інших класиків та письмеників минулого і сучасного. Почитай їх. Ти багато для себе відкриєш.
Цікаво чи то тепер така стала шкільна програма, що вже замість класиків, лише Парфюмера діти читають. Власне , навіщо нам класики. Краще хай буде Гарі Потер. Неграмотним народом легше керувати.(Ну це так роздуми в голос.)
Варто цитувати те про що ти знаєш.
Щодо Бандери, то моя думка про його праці , що це марення, які небезпечні для суспільства. І власне багато того, що відбулося зараз є настановою в його працях. І якщо розглядати процеси в Україні, то видно, що це його послідовники , спонсоровані заокеанським друзями замутили переворот. Ні для кого зараз не секрет, що були військові табори радикал-націоналістів. скільки грошей вклалось в "Україна вставай" і інші акції. Суспільну думку роками ліпили. Щоб було підгрунття для так званої революції. Власне 1 етап за Бадерою.
1, 2 етапи революції по Бандері можна сказати що відбулись. А далі, далі те що і варто було чекати. Власне Росія не чекала втілення третього етапу. Думаю в них теж є ті, хто читали ці праці і знають куди наші радикали дихають. І що планують.