Глобальні оголошення!

Україна: майбутнє і теперішнє

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Україна: майбутнє і теперішнє

Повідомлення Inna » 03 квітня 2014, 15:47

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Inna Офлайн

Повідомлення katia » 18 серпня 2014, 12:55

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
katia Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 153 раз.
Подякували: 138 раз.
Діти: Донечка Маргарита

Повідомлення Радмила » 18 серпня 2014, 21:46

І хіба ми не про те саме казали від самого початку Майдану? Що починати треба з себе, з свого дому , подвір'я. З елементарного не плювати соняшник собі під ноги. Тим соняшником всіяні всі дитячі майданчики. Бо мамуськи часто собі сідають на лавки і поки дітиськи в піску, то собі під ноги плюють. Навіть якщо смітник поруч.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення Marichka » 19 серпня 2014, 22:42

Я не плюю,збираю і несу в смітник чи до дому.І що?! Вдома прибираю завжди.І в моїх знайомих завжди чисто. І що?! Ваші діти чи знайомі пісяють в ліфті.Бо з моїх-ніби ніхто.І що?! Так,закордоном почали з себе.Але-не тільки.Там,справді,в 4 год ранку миється дорога,чиститься все набагато краще.І грошей виділяється на таке набагато більше.Можна знов говорити аргументів на 100 сторінок і кожен залишеться все одно при своїй думці.Не бачу нічого особливого в тій статі,що він хотів сказати чи переказати.І не такі ми вже не виховані чи не свідомі українці.Я не є 100 % за Європу чи вступ туди,але з Митним союзом до нас цивилізація дойде за років 500,з Європейським союзом-за 50.Самі по собі ми не можемо бути.Розташування країни погане.Така моя думка.
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення Перлинка » 19 серпня 2014, 22:48

Марічка, не нервуй, тепер нарешті все буде добре,буде європа, овечки і трава яку хочеться їсти біля кожної хати.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Перлинка » 19 серпня 2014, 22:50

Захотіли краще жити але забули подумати про ціну, чи може думали, але сподівались, що хтось інший заплатить.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Marichka » 19 серпня 2014, 22:50

І до чого то?!
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення Перлинка » 19 серпня 2014, 22:57

До того самого.
Історя та час доказали, що українці поки не заслуговують на краще.
Це не була і не є несправедливість, яку нам хтось влаштував, в якій винен хтось третій.
Це закономірність.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення eney » 20 серпня 2014, 00:08

в нас народ поголовно думає, що винен хтось. от вбита 2-дічна дитина на сході посеред парку-сепаратист клятий, а дітисько що сидить на заході в парку і харкає собі під ноги- вихована біла овечка. от той що говорить на якійсь не такій мові - сепаратист, бити гада, а те що самі корявимо свою мову полянізмами, русизмами - то так має бути. Ми тут дбаєм лиш за те що особисто наше, а виходячи на вулицю бачимо державне (підсвідомо не наше), і вся революція показала, що є моє, і є державне, а державне можна палити, ламати, нищити, розкрадати, і мозгів не хватає подумати, що то державне було куплене з ваших же грошей, оті податки якраз, але то була революція то треба було, розтрощити пів країни. головне, щоб ті пів країни не під власною дупою знаходились, а як омога далі.
О спорт, ты - мир!
Пьер де Кубертен
eney Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 695 раз.
Подякували: 786 раз.
Діти: В домі заплавляють Олексій і Марк.

Повідомлення Радмила » 20 серпня 2014, 01:14

eney яка революція? Революція - це коли бідні, або народ скидають багатих. А в нас багаті - олігархи в черговий раз прокинули бідних - народ. І тепер народ вмирає за їх дурного язика, дурні голови і за їх статки. Та, ще з того ж народу зніматимуть податок, щоб бадьоріше йшли вмирати. От така революція.
Душа кричить від того що зараз відбувається. Коли буде кінець цьому жаху?

І до речі, що там зараз в США? Це так демократично вводити нацгвардію, бо в них масові протести. Це вони нас вчили демократії? Коли ж люди прозріють, як їх підставили, зманіпулювали.

Марічка, ти мабуть ходиш з закритими очима. Чи то НЛО приносить на наші майданчики побиті пляшки і сміття? Вийти на двір і за 5 хвилин ти побачиш купу дітей і дорослих, які навіть не думають про те , що живуть як свині. Я вийшла на майданчик, бачу дівчинка побігла до мами за морозивом, зняла папір і кинула під ноги, я її завернула, кинь в смітник. Обертаюсь, а мати доходить до під'їзду і теж кидає обгортку під ноги. Вийти у вечері до стадіону біля школи, і купа людей, що п'ють пиво, кидають ті пляшки, тараньку, соняшник, навіть памперси в траву. Ну, то скільки має бути за нимим прибиральників?
Ми якось в ліс поїхали, то при селі не було де відпочити, бо всюди сміття, сміття. сміття.... До става підійшли, ставок приватний - там рибу вирощують, ловити за гроші. То мусили розчищати набережну, бо страшно було дітей пустити. Так сусід , що з нами приїхав, дивився на нас як на дурних. Чого прибираємо, то ж не наше.
От так всі і живуть.
Та нам до Європи, як до Києва рачки. З нашим рагульством і дурістю.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей