Було 2 пари хресних. То вирішили що друга хресна мама буде тримати маля, а ця з к.д. свічки тримати. Священик не питав. Спитала провсяк мама малої. І майбутня хресна призналася. То батьки дитини були проти через якісь там забобони чи що...
ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Маю одного похресника (з чоловікової родини) А на рахунок місячних то все забобони.Я як мала йти за хресну то куму попередила шо моі критичні дні мають бути з дня на день то вона спеціально питала священника чи можна то він сказав шо можна і гріх було би навпаки відмовитись від хрещення.
Золотое правило жизни: не переживай из-за того, чего ты не в силах изменить, прими ситуацию такой, какая она есть. Ведь мы не пытаемся изменить погоду, а просто одеваемся по погоде.
Маю трьох.Чоловік-ще не має.Боюсь часом,щоб не брали ще.Для мене,то відповідально,як пише СМС.З першим не бачусь зовсім,брали,як була молода-зелена.Останні роки навіть не передаю подарунків,лиш молюсь за нього,даю за здоров"я на Службу Божу.Інші двоє-ближча родина,то вітаю на ДН,Миколая,братову дочку-на іменини ще. Якби просили якісь не близькі мені люди(таке буває),то тепер би відмовила
Мені колись 1 священник казав, що похресників бажано мати до 3 чоловік. І пояснив це не забобонами, а тим, що в кількості до 3-х, ти маєш можливість приділити їм увагу і брати хоч якусь участь в їх житті, А якшо похресників в тебе буде забагато, то це перетворюється на просту формальність. Думаю, що якесь зерно правди в тому є, хоча коли питала інших священників, то вони не забороняють мати і більше...