сьогодоні вода жах, яка страшна - така зелена і якісь салатові плями

я ще такого не бачила, ну то що зелена - то водорослі, але що за салатові плями??? таке враження що вони ніби масні
від Галичини і до острівка. Сморід дохлою рибию стоїть такий - що я зі своїм гайморитом і забитим носом занюхала і мало не бекала
А біля Пивзаводу плавали сьогодні. Але так страшно - їдеш, а воно зараза поплило так далеко, тако дивишся і думаєш, не дай Боже щось, і ніхто навіть уваги не зверне

Я як там їду - то мені аж недобре робиться, як бачу що хтось далеко відплив
А топляться, бо порушують правила безпеки на воді
- | +
- Ми в 2006 рокі були поїхали на море, всі хлопці з дівками. В Затоку. Я плавати не вмію взагалі - тому я плаваю в сєтці для дітей. Всі хто вміли гарно плавати - а це всі хлопці і одна дівчина, поплили на косу. Я в сєтці полазила рачки
, прихожу до лахів - нікого нема. бігаю берегом нікого знайти не можу.
Дві дівчини, які не вміли плавати полізли в море - одна на матрасі, друга на крузі. Як я побачила
як та на крузі топиться, я так злякался - добре що вона була недалеко , я почала всіх мужиків, які були бідя мене просити її притягти. А другу (тепер моя кума) знесло вже досить далеко. І ніхто не хоче плисти!
Я плакала і благала всіх хто попалдався притягти її з тим матрасом, всім на мене дивилися як на дуру і відмовллялися, тільки якийсь старий дядько поплив за нею, і то на пів дорозі почав кликати свого сина на поміч, бо сам не міг її притягти
А де там ті рятівники??? я так і не бачила за два тижні
Я була така зла
всі дістали і ті дві дурепи і хлопці, які собі поплили і лишили нас.
Читати всім!!!
Как отличить тонущего от утопающего? 5 основных признаков (звиняйте що на російській

)
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!