Глобальні оголошення!

Коли вручити дитину няні?

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Коли вручити дитину няні?

Повідомлення LeeLoo » 27 жовтня 2010, 20:28

Gra -ja takog takoji dymku-vse pravuljno :rose:
LeeLoo Офлайн

Повідомлення Alisa » 27 жовтня 2010, 21:12

Бої-баталії :D
Я ось прийшла з танців, розвіялась, щаслива, задоволена :D .
А в чоловіка з пупсом ідилія :crazy: :crazy: :crazy:
І я зовсім не вважаю себе поганою мамою через те, що пропустила дві години з життя сина :D
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення гра з вогнем » 27 жовтня 2010, 21:29

Ми всі ще не одну годину з життя своїх дітей пропустимо. Чим більша буде дитина, тим більше оберігатиме своє життя навіть від батьків.
Тому я, поки можу. насолоджуюся кожною миттю у нашому спільному житті! :yahoo: :yahoo: :yahoo:
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Natalinda » 28 жовтня 2010, 00:53

Мда...мамусі я ледве тему перечитала, навіть не знаю шо ше сказати.

Відповім на питання першого поста.
З няньою я дитину б залишила не раніше року, якщо б заробляла тисяч 10, не менше. Оскільки така зарплатня мені найближчі 2 роки не світить ніби-то то планую успішно сидіти в декреті :)

Для себе я категорична, дитина має бути з мамою по максимуму. А перукарня і манікюр - то відлучки, а не тема няні. Чи то я в селі така затуркана, і всі решта ходять в салони краси щодня на цілий день? Не думаю.

Перлинка, вас у вашій ситуації певною мірою розумію. Якщо б була роботодавцем з гідними прибутками, а не простим робітником за 1000 грн. однозначно поступила так як і ви :good:

Але повторюся що в своїй ситуації я не мислю себе без дитини чи дитину без себе 40 год. на тиждень. :)
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення mala-karta » 28 жовтня 2010, 02:18

Наталю, яка ти мудра тьотка ;)

Я от почитала і задумалась.

Дійсно, якби у мене була своя справа і яка би приносила хороший прибуток і яка могла би загнутися, я б також шукала няню-бабусю-ще когось.
Хоча все-одно переконана, що дитина має рости з мамою.

Перлинка, Ви не ображайтесь, кожен дивиться зі свого боку :)
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення мешканка » 28 жовтня 2010, 09:44

ого...але вже суперечки! Дівчата, давайте по легше, а то терти прийдеться.
До діла, чи ні, але скажу: вкотре вражає мене наша сучасна свідомість: вчора розмовляла з одною мамою, так от, як виявилось, якщо не можеш повноцінно приділяти часу дитині-то краще зробити аборт! круто, правда... :fool3:
а тепер по темі: з якого віку: напевне, з місяців 6-и, коли вже прикорм можна ввести і 1 годування відпадає.
на повний робочий день: навряд. Хіба на пару годин, щоб відпочити, чи піти по власних справах.

Бачу навколо себе матерів, які настільки вимучені тим материнством, що шарпають дітей і гавкають на них, зі словами: "як вже ти мене дістав/ла" і т.д. Думаю, в такому випадку, мама не відчувала б такого тягаря материнства, якби могла ту дитину комусь віддати на деякий час, а то вириваються з того декрету, як з каторги і на запитання про другу дитину-заливаються істеричним сміхом. і бачу інших матерів, які крім своєї дитини -світу білого не бачать і поговорити з ними нема про що, крім того, скільки разів дитина за день "агукнула", а скільки разів посміхнулась і як та дитина вже все розуміє і на все реагує.... (трохи тошнить від такого). Такі матері точно нікому свою дитину не доручать (навіть, часом і власному чоловікові). Як на мене і те , і інше-крайність, яка шкодить, як і матері, так і дитині. Щодо мене особисто: відколи я почала пару годин в день працювати-в мене відкрилось інше дихання. Підросла власна самооцінка і особисто я, хоча втомлююсь значно більше, почала почуватись значно краще. Тому з наступною дитиною я захочу, якомога швидше відновити цей підзаробіток і річ тут не стільки в грошах-скільки в особистих потребах.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Natalinda » 28 жовтня 2010, 10:14

мешканка написав:До діла, чи ні, але скажу: вкотре вражає мене наша сучасна свідомість: вчора розмовляла з одною мамою, так от, як виявилось, якщо не можеш повноцінно приділяти часу дитині-то краще зробити аборт! круто, правда... :fool3:

Бррр... :evil: Ну мене таке теж з себе виводить і в середині я думаю, що в такому випадку ноги розставляти менше треба :x Може трохи грубо, вибачайте
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)

Повідомлення Natalinda » 28 жовтня 2010, 10:14

Ну от поясніть мені як це
мешканка написав:вимучені тим материнством,
? Ну не розумію я такого. Це шо тому що в мене одна дитина і я не вимучена? Чи я з іншої планети?
Моя дитина практично весь час зі мною, тому що всі решта на роботах, приходять вечером. Так я можу бути невиспана, замучена роботою на городі, але материнством :shock:
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 28 жовтня 2010, 10:20

Ludmila написав: Спочатку няня приходила до нас на 3 години в день. Але які цінні були ці 3 години - я мала час для приготув. їжі, роботи вдома, для себе, нарешті, плюс поради для молодої мами. :)

гм, а почему бы не наоборот?.. помощница кушать готовит, гладит-убирает, а мама с ребенком (как и должно быть).
Перлинка написав:адекатна бабуся набагато краще няні.

Ну, адекватную бабушку еще и поискать надо (учитывая разницу поколений, generation gap)
А няня - это человек с пед./ мед. образованием, и в курсе современных тенденций, касающихся воспитания и выращивания детей
LeeLoo написав:kolu dutuna sputj-v mene je 4as wob sebe na 100% pruvestu v porjadok- ja vse vstugajy-i vidpovidno i vugljadajy-prosto potribno zaxotitu :)
если бы было всё так просто... ххеххе)
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Alisa » 28 жовтня 2010, 10:43

Natalinda написав:Ну от поясніть мені як це
мешканка написав:вимучені тим материнством,
? Ну не розумію я такого. Це шо тому що в мене одна дитина і я не вимучена? Чи я з іншої планети?
Моя дитина практично весь час зі мною, тому що всі решта на роботах, приходять вечером. Так я можу бути невиспана, замучена роботою на городі, але материнством :shock:

"Вимучена материнством" - це як я розумію зібране поняття - дитина, кухня, прибирання і ніякою розрядки :D

Ще раз прочитала перепалку Гри і Перлинки. І виникає запитання, чому Гра розгорнула бойові дії саме в темі про нянь, якщо така затята противниця будь яких жіночих виходів з дому без дитини :D
Є ж тема про Маимні відлучки.
Адже година з бабусею і цілий день з нянькою - то різні речі і різні теми :D

Особисто я не розумію, що злого лишити дитину на когось з близьких і піти швиденько вирішити необхідні справи - взяти довідку в Жеку, запломбувати зуб тощо. А не тягти її з собою і бути злою на весь світ :D
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Поперед.Далі

Повернутись до Няні, садочки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей