Глобальні оголошення!

Плануємо на море

Модератор: taranjka

Re: Плануємо на море

Повідомлення krapk@ » 30 червня 2014, 18:19

подруга з Тунісу вернулася-така задоволена, каже тепер в Турцію ні ногою.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення nadusha » 18 липня 2014, 10:09

Ми недавно приїхали з Затоки Одеської області. Були по путівках на базі "Надзбруччя". База знаходиться за хвилину від моря, дуже гарне озеленення території, гойдалки, лавочки. Ми жили в кімнатці "напівлюкс": холодильник, телевізор, кондиціонер, два півтораспальних ліжка, розкладна тахта, стіл, два стільці, посуд. Туалет і душ один на три кімнатки, тепла вода. Триразове харчування а-ля їдальня, мені було смачно і досить. Близько ринок Лиманський, ціни вищі, ніж в нас. Чистий (порівняно) і великий пляж, багато тернопільських відпочиваючих і персоналу. Мені сподобалось, хочу ще. Діти теж задоволені, правда в воду полізли десь на 6-ий день, менший кожен вечір питав: "Коли ми поїдемо до Темополя?", тепер питає: "Коли ми ше поїдемо на море?" Дорога була спокійна, в Затоці ніхто нас бандерофашистами не називав, там не помітила політичних і мовних упереджень, хоча ми розмовляли всюди тільки українською.
Пару фоток
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення nadusha » 18 липня 2014, 10:17

Гість написав:Хто відпочивав в Затоці? Куди краще їхати, моживо в когось є телефон база чи пансіонату?

Були в "Надзбруччі", телефони пошукайте в ВК групи База отдыха "Надзбруччя". Ага, я ще сфоткала оголошення на території
Зображення
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Milichka » 18 липня 2014, 14:39

nadusha, а вартість відпочинку, хоча б приблизно? і море чисте?
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Повідомлення nadusha » 18 липня 2014, 16:39

Море було чисте, в значенні без сміття. За той час, що ми там були побачили його і з хвилями, і теплим, і 16 градусним після шторму (але чистесеньке), і з водоростями і без... Після шторму намило мілину, то дітиська так тішились... Про ціну: ми їхали по путівках, вартість одної 1 800 (там на місці така коштує 2 400, здається). Подзвоніть по телефонах з оголошення вище, спитайте, що конкретно вас цікавить.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Повідомлення TanenRom » 23 липня 2014, 01:38

Змінилася база Надзбруччя - останній раз я там відпочивала у. 1996 році ))))
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення Ulkanet » 23 липня 2014, 12:17

а я була 2007 то лиш пляж впізнала :hi: :hi: :hi: :hi:
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення janita » 31 березня 2015, 17:14

В дитинстві майже на всьому українському узбережжі Чорного моря побувала. Була і в Затоці також у якомусь таборі для дітей, назву вже навіть не пам'ятаю. У Криму була у Ялті, Євпаторії, Алушті, Балаклаві, Феодосії, була в Одесі та в Миколаївській області. А минулої зими ми з чоловіком в Індію літали. То наче казка для мене була. Здається, що то було не зі мною. Зараз фото переглядаю і думаю, що то фотошоп :ha: Зупинилися ми в отелі Лезі та ще такі там ієрогліфи:
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
::Р: Вовчик мій одразу повів мене на пляж, так коли прийшли, у мене мову відібрало - так гарно, золотий пісок, блакитне море, зелені пальма, чорні індуси.. :ha:
Так, Гоа назавжди загубилося у мене в мізках. Шкода, що відпочинок закінчився, тепер не зрозуміло, коли я ще туди поїду, але частинка моєї душі завжди буде там! :arrow: :wink:
janita Офлайн

Привіт, а ось і я!

Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 11 раз.
Діти: Дiвчинка 3 мiсяця

Повідомлення Sam » 31 березня 2015, 17:23

janita Класно, я теж рію про Гоа...
Sam Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 717 раз.
Подякували: 562 раз.
Діти: Синочок і донечка

Повідомлення Sms » 31 березня 2015, 21:51

Ми цього року плануєм у Болгарію :yes: На автобусі з малою :hi:
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Поперед.Далі

Повернутись до Відпочинок та туризм

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість