Глобальні оголошення!

Як відлучити дитя від грудей. Ваш досвід.

Модератори: TaniaPicaSSo, Любов

Re: Як відлучити дитя від грудей. Ваш досвід.

Повідомлення Оксанютка » 14 квітня 2014, 16:18

Завершення лактації - це сильні гормональні зміни, а якщо ще на додачу ви повністю зцідите груди (отже молока ще було багато) і потім їх перев"яжете, а потім ще вип"єте гормональні таблетки... воля ваша, ВИ МАЄТЕ ПОВНЕ ПРАВО ТРАВИТИ СЕБЕ... АБО НІ!!

Ні-ні! Ви мене . мабуть. неправильно зрозуміли. Таблетки, перев"язування я лише наводила як приклад до чого вдаються і що рекомендують навіть лікарі :scare: Особисто я теж двома руками за природнє завершення лактації.І можу вже навіть трошки похвалитися : ми забрали вже практично всі денні годування, на обід засинає під казочку.Інколи, якщо весь день в хаті і вже дуууже просить, то ще даю.Але вже може витримувати без циці навіть більше 12 годин.Ще зауважила, що почав краще їсти :aplo:
Оксанютка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 210 раз.
Подякували: 150 раз.
Діти: Два хлопчики-горобчики

Повідомлення yultsya » 01 липня 2014, 16:53

От похвалитися правильним відлученням не можу. Перепробувала всі методи - нічо не помагало.
То в кінці не клала спати на день, то ввечері під книгу з татом засинала. Але залишалося ранішне годування від якого не втечеш. То отак, через плачі,""" мама дай цицю"""" протягом напевне 2 тижнів відлучились. Думала, що дах поїде з тими ниттям. Вона б до 10 років годувалась би :confused:
Зображення
yultsya Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 248 раз.
Подякували: 180 раз.
Діти: Вероніка 2010 р.н.
Валерія 2014

Повідомлення TYulia » 01 липня 2014, 21:52

то вам скільки було? то від денного сну взагалі відмовились чи згодом відновили якось?
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення sysidka » 01 липня 2014, 23:27

я годувала свою донечку до 1 року і 8 місяців. Відлучала 2 місяці поступово. Спочатку перевела на годування 2 рази в день (зранку і ввечері), то був жах лише перші 3 дні. Чоловік з нею спав, а вона дерла на ньому футболку в пошуках циці, але на диво, звикла і так тривало 2 місяці, поки мій терпець не увірвався і циця зникла. Зараз пройшов майже рік, а вона ще досі не забула, в будь-якій стресовій ситуації рука вже там, скільки це ще буде тривати, невідомо.
Зображення
sysidka Офлайн

Привіт, а ось і я!

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 3 раз.
Подякували: 6 раз.
Діти: донечка

Повідомлення yultsya » 03 липня 2014, 22:54

TYulia написав:то вам скільки було? то від денного сну взагалі відмовились чи згодом відновили якось?

Нам було 4 роки. Як вже сама засинала на ніч, то почали пробувати з чоловіком , а потім і зі мною на день вкладатись. Те вкладання тривало по годині, але тепер швидко засинає. Теж думала, що денні сни закінчаться , але ні :wink: але ще й моя Вероніка добрий сплюх. Могла по5 годин вдень запросто виспати і ти вже в 3-4 роки)))))
Зображення
yultsya Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 248 раз.
Діти: Вероніка 2010 р.н.
Валерія 2014

Повідомлення Marta28 » 09 липня 2014, 11:46

краще відлучати поступово, так немає стресу для малечі. це ж природою так закладено, контакт мами та дитинки. краще книжечка, чи пісенька)
Marta28 Офлайн

Повідомлення inna6787 » 10 липня 2014, 23:52

Прочитала, що для зменшення лактації потрібно пити щось сечогінне. Але цікавить таке: кавун... то відноситься до пиття? до їжі? чи то відноситься до того сечогінного? бо ми припинили ГВ, але щоб у мене не було ніяких проблем з грудьми, то треба щось трохи зціджувати і щось робити щоб змешувалося те молочко :yes:
inna6787 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 409 раз.
Діти: Два хлопчики: Назарчик (21.12.2009)
Ерік (15.06.2012)

Повідомлення TYulia » 11 липня 2014, 13:18

про кавун нічого порадити не можу. Мятний чай зменшує лактацію добре.
а як ви відлучались? розкажіть свою історію, будь ласка :rose: може мені щось поможе, бо ми з тою справою відлучення 1 крок вперед, 2 назад :cry:
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення nelly » 11 липня 2014, 15:40

TYulia просто Ви ще не зовсім готові до цього, тобто синок.
Я тут десь в темці писала як відлучала, не все так гладко було як хотілося але мене вже просто дуже ГВ напрягало (1,10 було малій), тепер трохи жалію..Бо цей час для когось ще раз повториться для когось ще два рази а для когось вже ні, так що якщо не сильно Вас мучить ГВ то годуйте скільки влізе :rose:
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення erinaceus » 12 липня 2014, 00:47

inna6787 Велике споживання рідини навпаки сприяє лактації. Вам же таке не треба. Це якось нелогічно, треба погуглити.
Зображення

Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2191 раз.
Подякували: 1479 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик
Дівчинка-квіточка

Поперед.Далі

Повернутись до Грудне вигодовування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей