Знайшла ось такий цікавий рецепт! спробуйте обов'язково!
Спагетті з кабачків з соусом “Болоньєз”Час приготування : 20 хвилин
На вогні : 15 хвилин
Складники (для 4 осіб) :
- 800 г красивих кабачків
- 100 г шампіньйонів
- 2 пластинки полядвиці
- 150 г яловичиного фаршу
- 160 г пташиної печінки
- 300 г томатного соусу з базиліком
- 2 ст.л. оливкової олії
- 1 велика цибуля, або 2 маленькі
- чебрець та лавровий лист
- сіль, перець
- 2-3 листочки базиліку, щоб прикрасити страву
Спосіб приготування:
Помити та натерти кабачки на довгій тертці або за допомогою економки, щоб утворилася форма спагетті. Додати у киплячу підсолену та з олією воду і варити протягом 2-3 хвилин. Процідити та відставити.
Помити та дрібно нарізати гриби, печінку та пластинки шинки. Почистити цибулю та нарізати її півкільцями та обсмажити у оливковій олії. Додати дрібно нарізані гриби, печінку, шинку. Потім додати чебрець, лавровий лист та томатний соус.
Все перемішати, якщо необхідно додати ще спецій. Тушкувати на слабкому вогні протягом 10 хвилин, не накриваючи кришкою.
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!