Глобальні оголошення!

Політичні новини України

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Політичні новини України

Повідомлення Перлинка » 20 червня 2014, 14:15

Mysyk1 написав:
Мета це те що наші чоловіки там захищають їхні домівки а їхні чоловіки тут вимагають пільг для себе. І я неговорю зараз про жінок і дітей їх шкода.

Їм їхні домівки вже не потрібні, вони їх покинули, бо це руїни , які з них зробили, чи збираються зробити " ваші чоловіки".
Але зла на вас за це вони не тримають, тому поїхали сюди, а не в крим чи росію.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Mysyk1 » 20 червня 2014, 15:10

Перлинка написав:Їм їхні домівки вже не потрібні, вони їх покинули, бо це руїни , які з них зробили, чи збираються зробити " ваші чоловіки".
Але зла на вас за це вони не тримають, тому поїхали сюди, а не в крим чи росію.

Але це вони кричали РАСІЯ а тікають до нас, і наші чоловіки гинуть і НАШІ ЖІНКИ їм помагають, дуже сумнівають що вони нам помогли і це правда що нагліють, не за всіх говорю, а за те що знаю особисто, і я не позорюсь як написала ти, бо теж людина я і мама, і є люди яких дійсно шкода бо біда, а тих хто своїх дітей ввів перед солдатами за 200 грн назвати людиною неможливо.
Я не хочу розводити більше дискусію хай все буде у кожного на совісті.
Привіт моя кохана "сволоч",
Нехай любов з тобою ходить поруч,
Нехай сміється твоє миле "рильце",
А від кохання виростають крильця.
Mysyk1 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
випускниця школи материнства (1)
Дякував (ла): 63 раз.
Подякували: 116 раз.
Діти: дівчинка

Повідомлення Оксанютка » 20 червня 2014, 15:26

Щойно чула в новинах,що в Тернополі і на Львівщині не допомагатимуть з поселенням,влаштуванням на роботу чоловікам зі Сходум боєздатного віку,бо іхній обов'язок-залишатися і боронити своі домівки,а не відсиджуватися в тилу.
Оксанютка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 210 раз.
Подякували: 150 раз.
Діти: Два хлопчики-горобчики

Повідомлення Перлинка » 20 червня 2014, 16:13

Але це вони кричали РАСІЯ а тікають до нас, і наші чоловіки гинуть і НАШІ ЖІНКИ їм помагають, дуже сумнівають що вони нам помогли і це правда що нагліють, не за всіх говорю, а за те що знаю особисто, і я не позорюсь як написала ти, бо теж людина я і мама, і є люди яких дійсно шкода бо біда, а тих хто своїх дітей ввів перед солдатами за 200 грн назвати людиною неможливо.
Я не хочу розводити більше дискусію хай все буде у кожного на совісті.

Хто вони, ти особисто бачила хто кричав, а хто не кричав?
А якщо ні, то для чого викладати матеріали , в яких звалюють всіх до купи і ніби навмисно розпалюють ще більшу ворожнечу.
Зневажаєте їх, не любите, не вважаєте за людей, то чого поперлись воювати, як кажете за їхні будинки?
Кричали всі без винятку? Лишіть їх тоді в спокої, хай шурують свою расію, вони просили за них там вмирати, чи захищати , хто просив , покажи?
А як дискусію розводити не хочеш, то й не треба розпочинати.
То шо ти мама під сумнів ніхто не ставив-це до теми відношення не має.
Цих шкода, а цих не шкода, бо вони не люди.
Йди вибирай тих шо тобі подобаються, кого вважаєш за людей і помагай хіба хтось боронить чи силує.
Який сенс ото триндіти?
Спочатку всі погані, потім всі крім жінок і дітей, потім є люди, а є нелюди.
Сюди переважно жінки з дітьми і їдуть і патріотично налаштовані, бо їм більше нікуди.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 20 червня 2014, 16:35

Оксанютка написав:Щойно чула в новинах,що в Тернополі і на Львівщині не допомагатимуть з поселенням,влаштуванням на роботу чоловікам зі Сходум боєздатного віку,бо іхній обов'язок-залишатися і боронити своі домівки,а не відсиджуватися в тилу.

От перед ким обовязок, хто його для мене придумав?
Моя домівка -хочу бороню, хочу лишаю.
Хто вважає , що якісь домівки важливіше від життя і готовий за це вбивати,вмирати, хай йде і воює.
Що не допомагати-справа добровільна, але нема чого тоді лицемірити про єдність України.
А ваші чоловіки вже всі записані добровальцями, чи теж переховуються в тилу і моляться, щоб не отримати запрошення від Батьківщини віддати їй борг?Хай підуть повоюють без бронежилетів, голодні, голі , босі, де дорога держава зливає і відправляє по 50 чоловік, на вірну смерть.
Чим ви відрізняєтесь від тих людей крім місця проживання?
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Re: Допомога біженцям зі східних областей України

Повідомлення Поштарик » 20 червня 2014, 19:11

Перлинка написав:Місік, тему відкрила я , і мені вирішувати що тут доречно, а що ні.

Повідомлення Модератора М
Нажаль, чи то на щастя, вирішувати що доречно, а що ні - модераторам та адміністраторам :rose:
Не ображайте інших, та адміністрацію форуму в тому числі :love:
Приємного спілкування :rose:
Зображення
Поштарик Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 30 раз.
Подякували: 5760 раз.
Діти: Всі учасники форуму))))

Повідомлення олеся » 20 червня 2014, 21:48

Та щодо бронежелетів то взагалі окрема тема. Сусід як йшов то купували за свій рахунок і то не простий, а 5рівня)))
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення Радмила » 20 червня 2014, 22:17

Добре що має за що купити. Мабуть не всім так повезло.
В мене знайомий вернувся звідти. Дякувати Богу цілий. Та худий як билина і постарів на років 10. Молодий хлопчина. Каже годували дуже погано.

А щодо біженців. То враховуючи кількість публікацій і новин за остані дні , дійсно складається таке враження, що хтось спеціально розпалює ворожнечу.
Люди всюди є різні. Але помогти в такій біді, то по-християнски. Тут на форумі збирали кошти на притулки для тварин, то Ви теж їх питали яка в них політчна спрямованість?
У людей не стало дому. Ви самі себе уявіть. Що все життя тягнулись - хтось на квартиру збирав, хтось хату будував. А тут в один момент не стало нічого. Нічого!!!! І не просто тих рідних стін, а все пішло і побутова техніка, і одяг, і іграшечки улюблені дитячі. Все. От завтра спробуйте пожити хоча б день без нічого! Вийдіть з хати і поживіть на вокзалі, чи з псом у буді. Тоді, можливо, Ви зрозумієте, що зараз відчувають ті люди.

А щодо подяки. То як ви робити щиро, то навіщо Вам подяка. Бо хай не знає права рука, що робить ліва. А як Вам поклони треба, то яка ж то любов до ближнього?
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення олеся » 20 червня 2014, 22:31

Сказали як хочете купуйте... хочете ні... то особиста справа але я б не сказала що вони люди для яких 4000-5000 то копійки. Але виходу не мали...
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення Радмила » 20 червня 2014, 23:04

Mysyk1 написав:Але це вони кричали РАСІЯ а тікають до нас, і наші чоловіки гинуть і НАШІ ЖІНКИ їм помагають,

Наші чоловіки? !Наші жінки?! І біженці хіба не НАШІ люди? !!!!! Хіба не українці? Вони всі теж НАШІ. А якщо ділити на наші/ненаші. То тоді про єдину і не має чого казати.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей