Глобальні оголошення!

Політичні новини України

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Політичні новини України

Повідомлення Inna » 16 червня 2014, 14:24

Має дойти - за що ти залишилася без чоловіка, а твої діти без батька. Мій чоловік піде вбивати моїх рідних, а тепер вже і його, що проживають на сході? Я маю на увазі мирних жителів, які страждають і вмирають за те, що вони там живуть? З Маріуполя родичка з дитиною не виходить пару днів на звязок. Ну але то війна, а на війні життя людини не варто нічого.
Нікому нічого не хочу доказати, хочу тільки МИРУ.
Inna Офлайн

Повідомлення олеся » 16 червня 2014, 14:33

Inna
Inna написав:Має дойти - за що ти залишилася без чоловіка, а твої діти без батька.

Не переходь на особистості!!!!
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення Inna » 16 червня 2014, 14:48

Олеся, я не перехожу на особистості. Це узагальнена фраза для всіх, чиї чоловіки там. По обі сторони барикад. Все потрібно вирішувати мирним шляхом. Багато хто проти війни, на мир я сподівалася з приходом нового Президента.
Inna Офлайн

Повідомлення Перлинка » 16 червня 2014, 23:02

stella123 написав:Знайшла цікаву статейку Прихований текст

Цікаво, якою була мета викласти посилання на цю статтю в темі про допомогу людям, які сьогодні залишились голі босі, без даху над головою?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Перлинка » 16 червня 2014, 23:03

олеся написав:Inna
Inna написав:Має дойти - за що ти залишилася без чоловіка, а твої діти без батька.

Не переходь на особистості!!!!

Ти неправильно зрозуміла, звернення нп до тебе особисто.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Re: Допомога біженцям зі східних областей України

Повідомлення Mysyk1 » 20 червня 2014, 09:58

олеся написав:stella123 Я думаю ця стаття не особливо доречна тому що тут Перлинка писала про конкретну допомогу для людей які перебувають під опікою благодійного фонду, а не для обговорення.

А я вважаю що ця стаття тут доречна бо знаю і тут таких біженців які вимагають грошей але на роботу нехочуть йти. І хто знає що серед тих людей там нема таких самих.
Привіт моя кохана "сволоч",
Нехай любов з тобою ходить поруч,
Нехай сміється твоє миле "рильце",
А від кохання виростають крильця.
Mysyk1 Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1)
Дякував (ла): 63 раз.
Подякували: 116 раз.
Діти: дівчинка

Повідомлення Перлинка » 20 червня 2014, 12:12

Mysyk1 написав:
олеся написав:stella123 Я думаю ця стаття не особливо доречна тому що тут Перлинка писала про конкретну допомогу для людей які перебувають під опікою благодійного фонду, а не для обговорення.

А я вважаю що ця стаття тут доречна бо знаю і тут таких біженців які вимагають грошей але на роботу нехочуть йти. І хто знає що серед тих людей там нема таких самих.

Місік, тему відкрила я , і мені вирішувати що тут доречно, а що ні.
Не хочеш допомагати, тебе ніхто не силує, проходь мимо.
Хочеш поговорити про те , чи заслуговують на допомогу люди, жінки, діти в чиїх містах сьогодні війна і по чиїх будинках стріляють-створи іншу тему і я з задоволенням там з тобою , зі стелою123 і зі всіма іншими вашими однодумцями поспілкуюсь.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Mysyk1 » 20 червня 2014, 13:01

Перлинка написав:Місік, тему відкрила я , і мені вирішувати що тут доречно, а що ні.
Не хочеш допомагати, тебе ніхто не силує, проходь мимо.
Хочеш поговорити про те , чи заслуговують на допомогу люди, жінки, діти в чиїх містах сьогодні війна і по чиїх будинках стріляють-створи іншу тему і я з задоволенням там з тобою , зі стелою123 і зі всіма іншими вашими однодумцями поспілкуюсь.

А що це так заїло що люди менше грошем можуть дати, я як хочу допомогти то і допоможу і нетобі вказувати як це робити і не через тебе як посередника.
Mysyk1 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Mysyk1 » 20 червня 2014, 13:12

Перлинка написав:
stella123 написав:Знайшла цікаву статейку Прихований текст

Цікаво, якою була мета викласти посилання на цю статтю в темі про допомогу людям, які сьогодні залишились голі босі, без даху над головою?

Мета це те що наші чоловіки там захищають їхні домівки а їхні чоловіки тут вимагають пільг для себе. І я неговорю зараз про жінок і дітей їх шкода.
Mysyk1 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Перлинка » 20 червня 2014, 14:06

Шановна не позортесь, я не посередник, грошей не збираю , картковий рахунок не мій ,допомогу свою велику , чи малу , всяка потрібна несіть на стуса 10, я там ще не була, бо все чим можу посприяти вже маю кому віддати.
Слави благодійниці мені не треба , від свого імені тут практично не пишу, а роблю перепост.
Тому видихни,і усвідом що помагаєш не мені підняти свою доволі високу самооцінку, а людям , які сьогодні в біді.
Якби не щасливий випадок, то нині ми з тобою були би біженцями.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість