Глобальні оголошення!

Політичні новини України

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Політичні новини України

Повідомлення taranjka » 09 червня 2014, 00:48

щось не памятаю твоїх постів про майбутню війну з Росією :confused:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Nin4ik » 09 червня 2014, 01:53

в нас самих не можливо викорінити одне: "ми будемо шукати винних..." Нам легше знайти винного, покарати його і мало б все налагодитись... проблема лиш в тому, що і ми є дійовими особами усього дійства і винних набагато більше ніж 50%. По великому рахунку ніхто не хоче ні за що відповідати, для чого брати на себе відповідальність...
Зображення

Зображення
Nin4ik Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 686 раз.
Подякували: 385 раз.
Діти: Валерій та Матвій

Повідомлення Перлинка » 09 червня 2014, 06:29

taranjka написав:щось не памятаю твоїх постів про майбутню війну з Росією :confused:

Як це не памятаєш?я писала, що буде, як в Грузії 2008, а ти писала-не вірю, що таке можливо.Пошукай, в грудневих дописах, якщо знову не віриш.Я після того вже двічі давала посилання на них.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Радмила » 09 червня 2014, 14:43

Перлинка, воно з часом дойде до людей. Як почнуть труни зі Сходу привозити і не чиїсь, а своїх рідних. Тоді може задумаються, чи так їм вже було важливо на майдані поскакати чи все ж таки , щоб близька людина була жива. Але то час. Він трохи мізки вправляє.
А те, що в нас зараз тихо, то це тільки початок. Якщо Порошенко не почне домовлятись, то та війна докититься і до нас. Руйнуючи Схід, ми руйнуємо і себе.

Зображення
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення Радмила » 09 червня 2014, 23:01

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)

Повідомлення Sms » 10 червня 2014, 17:26

НафІг мені не потрібна така Європа!!!

Ціна на водопостачання збільшиться близько на 84%, на водовідведення (стоки) – 105%, на водоспоживання (вода і стоки) – 93%.

Навіть враховуючи , що по субсидії я плачу за комунальні 180 грн в місяць. Але й дохід мій від тепер 309 грн. А допомогу як малозабезпечена я зможу оформити лиш за 6 місяців!!! І не кажіть мені , що то "покращення" і треба трошки зачекати! Ввели країну в ХАОС!!! Чому мають страждати люди на сході, чому вони мають гинути, чому мають голодати діти? Через те, що купці політиків захтілось до влади вже й негайно?
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Перлинка » 11 червня 2014, 01:33

taranjka написав:я була і є прихильнецею Майдану і революції. бо люди мають право на думку, на її висловлення, на діалог з владою, бути почутими, а не побитими....

я не розумію, як можна у сьогоднішній ситуації звинувачувати майдан? жінка зробила аборт, хто винний? ненароджена дитина, яка стала результатом поведінки жінки і чоловіка? чи все таки жінка, яка прийняла це рішення? і чоловік, який не переконав? майдан розганяли - били людей, які нічого незаконного не робили. винні ті, хто давав накази, ті, хто їх виконував.
майдан боровся проти режиму і проти системи. режим скинули, міняти систему тільки починають.

Пригадую, ти колись нам довго доводила , що є прихильницею виключно мирного протесту, а не революцій.
Так мають право, але чи потрібно комусь те право ціною війни?
Покопали студентів, дітей , що ночами висловлюють" мирні протести"?
Всі лишились живі? На тому можна було поставити крапку.
Не захотіли стерпіти і пробачити?-продовжили мирно протестувати бруківкою та коктейлями молотова-маємо результат.

А терористи на сході мають привід нині сказати, а чому вам можна, а нам ні ?
Захоплювати , трощити та мардерствувати в адмінбудівлях, міліції, прокуратурі, будувати блокпости, організовуватись в самооборону, гуляти містами озброєними і в балаклавах.
Вони до речі ще ображаються, що янукович до майданівців армію не задіював, як до них нинішня влада, виявляється він милосердніший в їхніх очах.
Ніхто не починає міняти ніяку систему, звідки ці наївні висновки?не треба вкотре обманюватись, ви що отримуєте від цього задоволення?

Про маму тата та аборт невдалий прклад.
Дитина вибору не має.
А народ в силах вирішити та вплинути на свою подальшу долю: відповідати злом на зло, насиллям на насилля , чому потім кінця краю не буде, як зараз, чи зупинити цю лавину ще в зародку.(от хто насправді тато і мама)
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 14 червня 2014, 16:58

Славянск прямо сейчас

Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 14 червня 2014, 17:05

phpBB [video]
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Радмила » 14 червня 2014, 22:21

Савік шустер. Правда очі коле?

Є більш повна версія. Шукайте на Ю-тубі.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей