Глобальні оголошення!

Політичні новини України

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Політичні новини України

Повідомлення гра з вогнем » 28 травня 2014, 23:03

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Радмила » 29 травня 2014, 00:18

І війни там не має, і люди не гинуть. В них там все тихо і спокійно. Вони теж готуються до Галицької дефіляди. Все класно. Спіть спокійно. Ваша совість чиста.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення Перлинка » 08 червня 2014, 08:46

Якась тема останнім часом зовсім не активна, ледве знайшла.
Ні поганих новин про війну, ні хороших про нового розпрекрасного президента.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Перлинка » 08 червня 2014, 08:50

А галицька дефіляда мене теж потішила.
Випадково потрапила, гуляли з гостями в парку.
Як нічого й не бувало.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 08 червня 2014, 08:54

Дуже хочеться почути думку людей, які самовіддано відстоювали майдан, на ниніші події.
Шкода , що ніхто не має бажання висловитись.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Nin4ik » 08 червня 2014, 18:54

Перлинка, не важливо чи хтось буде висловлюватись тут... це нічого не дасть... можливо хтось вже зрозумів що нічого хорошого не відбувається, що перетерпіти то не настільки тимчасово як здавалось, а може хтось досі готовий перетерпіти, зачекати... щоправда не знаю чого...

ті хто так яро відстоювали майдай, політиків, яких привели до влади, ви готові відправити на війну своїх рідних? чоловіка, брата, сина, тата... ви готові боротись і втрачати рідних?

мене трохи бентежить думка, яка не дає мені останнім часом спокою: "А що було б, якби ми не скинули Януковича, якби майдан був розігнаний, що було б далі?... Боюсь що та ситуація, яка зараз панує на сході могла б бути тут у нас на заході... тому може так і краще?.." Дуже не хочу щоб була війна, ще більше боюсь, щоб вона була ближче до нас...

А взагалі почуваюсь "використаною", не знаю як почуваються, ті, хто свято вірили в майдан, у зміни на краще...

Хочете похитнути стабільність в країні-суперниці: створіть у ній революцію, на це не потрібно так багато грошей як на війну з нею... комусь це було дуже вигідно! І мабуть то таки точно не нам з вами!!!
Зображення

Зображення
Nin4ik Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 686 раз.
Подякували: 385 раз.
Діти: Валерій та Матвій

Повідомлення Перлинка » 08 червня 2014, 19:30

мене трохи бентежить думка, яка не дає мені останнім часом спокою: "А що було б, якби ми не скинули Януковича, якби майдан був розігнаний, що було б далі?... Боюсь що та ситуація, яка зараз панує на сході могла б бути тут у нас на заході... тому може так і краще?.." Дуже не хочу щоб була війна, ще більше боюсь, щоб вона була ближче до нас...

Я переконана що ми мали б тут війну, була переконана ще тоді, але несподівано нам пощастило і не пощастило жителям східної України.
Уявіть собі серед них є теж такі, що підтримували майдан, не любили Януковича, є такі що не підтримують сепаратистів, але їм всім доводиться сьогодні кидати житло, майно і втікати до нас, в крим, росію, щоб зберегти життя своїм дітям.А скільки таких , що не мають грошей на дорогу і можливості безпечно вибратись з території бойових дій?
А якби не було майдану , то не було б війни ні в нас, ні в них.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення taranjka » 08 червня 2014, 22:19

дуже багато якби. можна якбикати і далі в часі - якби не обрали януковича, то б того не було, якби не перемогла помаранчева революція, того б не бло, якби..... якби не проголосили незалежну Україну, того б не було.....де межа якби?
я теж можу якбикнути і запропонувати свій варіант - майдан розігнали, люди проковтнули, яник підписав з росією договір, китаю кусок території продав, ще пару років, і України, як такої не існує. для мене це погано, бо моє уявлення такого майбутнього геть не радісне. і не тому що я не люблю росіян. може це моя уява, і все було б клово. хто зна
я була і є прихильнецею Майдану і революції. бо люди мають право на думку, на її висловлення, на діалог з владою, бути почутими, а не побитими....
про війну, я писала, що не вірю, що буде громадянська війна. її не має - є терористи, які вбивають на сході. є російські війська, які анексували Крим, а тепер допомагають на сході. є прямий агресор - Росія. чесно, про таке я навіть подумати не могла. а багато людей це передбачало?
в мене на сході живе родина, в Новогродівці - це не далеко від Словянська. я дуже за них переживаю, вони наразі не виїжджають. їм важко, вони з тих рідкісних україномовних. вони Майдан не звинувачують, тільки терористів і Росію як спонсора.
я не розумію, як можна у сьогоднішній ситуації звинувачувати майдан? жінка зробила аборт, хто винний? ненароджена дитина, яка стала результатом поведінки жінки і чоловіка? чи все таки жінка, яка прийняла це рішення? і чоловік, який не переконав? майдан розганяли - били людей, які нічого незаконного не робили. винні ті, хто давав накази, ті, хто їх виконував.
майдан боровся проти режиму і проти системи. режим скинули, міняти систему тільки починають. чесно, мені прикро, що люди повелися на кілька маркетингових ходів, і вибрали президентом того, хто мало зацікавлений в зміні системи. але був вибір. нажаль, більшість вирішила інакше. вибори ж не були на майдані, пра?
про дефіляду. вважаю це рагулізмом, від задуму до реалізації. не можу придумати чогось, настільки ж недоречного в даній ситуації, як це "дійство" :bad:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Перлинка » 08 червня 2014, 22:55

Межа -майдан .
До нього війни в країні не було.А це найважливіше.
Все те, що сталось ,як його наслідок , для тебе,очевидно, несподіванка.
Хоча кілька чоловік ще від грудня передбачали все що буде мало не в деталях,більшсть не хотіли вірити і доводили протилежне.
1.мирні протести переростуть у збройні-не вірили
2.радикалам та злочинцям розвяжуться руки(настане безлад )дякувати Богу у нас недовго-не вірили
3.буде війна-не вірили
4.поміняють президента ,як шило на мило-не вірили
5.використають людей-не вірили
6.ще довго(а можливо й ніколи ) не будемо жити ,як в Європі і в цьомму винен не тільки президент,а кожен з нас-не вірили
7 безліч марно втрачених життів-не вірили
Востаннє редагувалось Перлинка в 08 червня 2014, 23:05, всього редагувалось 1 раз.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 08 червня 2014, 23:04

taranjka написав: чесно, про таке я навіть подумати не могла. а багато людей це передбачало?

А хіба це так складно було передбачити?
Ви думали прогнати звідси росію,вийти з під її контролю і вона все спокійно проковтне?
А як же недавнє історичне минуле інших сусідніх з нею країн,ви про нього не чули ,чи ввавжали себе особливими?
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей