Глобальні оголошення!

Тернопільські лікарі: сваримо, любимо, рекомендуємо

Модератор: Галина

Re: Тернопільські лікарі: сваримо, любимо, рекомендуємо

Повідомлення Kisja » 05 травня 2014, 22:35

Так, в неї приватний кабінет там на Медовій. Лікар специфічний, невропатолог + дієтолог, займається біорезонансною діагностикою і терапією + гірудотерапією
Зображення
Kisja Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 173 раз.
Подякували: 442 раз.
Діти: Донечка Софія

Повідомлення Dribchuk » 06 травня 2014, 10:16

TYulia мамі моїй тимчасово допомогло, але там все дуже складно для людини яка багато працює. Дієта дуже специфічна, одним словом лікар вона не проста, але результат від її лікування був. Сподобалося те що мінімум ліків і максимум по програмі "зціли себе сам" - дієта, фізичні вправи, багато природних натуральних рецептів. Я б сказала що по її методиці нема "чарівної таблетки від всього", але ефект довготривалий.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення flower » 19 травня 2014, 00:06

Мене цікавить таке питаннячко. Ходила я до лікаря в обласну, до лора. У мене є карточка там, так як їздили раніше до алерголога. І лор нам в карточку зовсім нічого не записав. Призначення ліків на листочку свому і все. Це правильно?
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення westa » 19 травня 2014, 21:27

Це йому просто ліньки було , може втомився :confused: .
Я часом тоже таким грішу :=):
Ви не переживайте , головне щоб лікування допомогло.
Зображення

Все завжди закінчується добре! Якщо все закінчилося погано, значить це ще не кінець !
westa Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 520 раз.
Подякували: 418 раз.
Діти: синочок Богданчик

Повідомлення irinka » 19 травня 2014, 21:33

Часто лікарі просто не хочуть брати на себе відповідальність в разі чого, тому не роблять записів в карточці, як то кажуть від гріха подальше. flower я теж з таким стикалась вже. Незнаю як по законодавству там, але думаю лікар таки зобовязаний робити всі відповідні записи з діагнозами в карточку і тим більше ставити підпис і печатку.
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення flower » 20 травня 2014, 15:04

Я була в того лікаря ще раз і запитала чому він мені запису не робить. Каже,що він до тої карточки діла немає, бо він не поліклініка. (Лікар працює у лор відділенні). І якщо записи почне ще всім проводити, то у нього часу зовсім не буде. От так.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення оксаночка » 20 травня 2014, 15:18

Лікар має робити запис в картку - діагноз і призначені рекомендації\лікування. В цьому випадку він бере відповідальність за написане. Коли не пише - не хоче брати відповідальності (як потім докажите, що ви в нього були і він таке вам призначав?), справді ліньки
оксаночка Офлайн

Повідомлення Natalinda » 20 травня 2014, 18:07

Дівчата, ви смішні)))))
Ідіть до свого лікаря і він буде робити вам записи.
В обласній можуть приймати тільки якщо ви маєте направлення від свого лікаря, а в стаціонарі - коли ви з дитиною там лижете. Там і історію хвороби вестимуть і виписку потім дадуть і педіатр її вклеїть у карточку.
Я коли в обласну поліклініку їду з направленням - то з карточкою і без грошей - бо то їх робота, а коли прошуся бо мені треба конче, і конче цього лікаря, бо мені його хтось порекомендував, то йду без картки і з грошима, бо то не його робота всіх підряд приймати :wink: А в стаціонар лягти треба, аналізи поздавати, а тоді вже буде і лікування і записи
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення mari » 21 травня 2014, 00:40

питання флаеур:
Ходила я до лікаря в обласну, до лора. У мене є карточка там, так як їздили раніше до алерголога.

Багато зразу відповідей,але я так і не зрозуміла. Тобі не записали в облполіклінці? тоді і лише тоді це дійсно претензія обгрунтована.

Треба зрозуміти відмінності:
якщо ви ідете в поліклініку і це по вашій адресі проживання чи там працює ваш сімейний і він вас туди до іншого фахівця з карткою направив- лікар вам повинен зробити запис.

якщо ви ідете в обл. чи іншу лікарню на консультацію, яка там може бут у вас картка?????? це заклад для стаціонарних хворих які лежать там лише на той момент, а не тих, як там були колись, нікому іншому там нічого не записують. Де писати? в минулому? те що боліло колись?

Це все просто. При чому тут ліньки в конкретному питанні? лікар побачив- діагноз запідозрив- ліки приписав- чекає на повернення щоб побачити чи є результат, якщо ні- далі лікування.
якщо твій по закону щодо проживання - лікар ще й записав і повторив запис про повторне консультування, якщо треба- дав направлення в стаціонар.
Тіштесь що ще й вам написав!

Запис в картку? В яку саме? картки різні! з якою карткою ви йдете що нарікаєте що вам не записали? ідете в лікарню з карткою з поліклініки?
Це смішно, особливо у сіпвідношенні з словом повинен. Так ви теж повинні щороку проходити профілактичні усі обстеження без нагадувань і т.і.
Хто похвалиться щорічним справжнім оглядом?????Слабо?

Не робіть проблеми, де ви їх по блату шукаєте.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення mari » 21 травня 2014, 00:48

okcana написав:e: Тернопільські лікарі: сваримо, любимо, рекомендуємо

Повідомлення okcana » Нед, 06 жовтня 2013, 18:04

mari написав:що тре і на який вік?

Дитина знервована і кусає щоки, язик (коли нервується, чи не годна спати), ходили на невропатолога, казав показатися психологу... Дитині 4 рочки.

напишу в пП
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Поперед.Далі

Повернутись до Здоров'я

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей