mari » 21 травня 2014, 00:40
питання флаеур:
Ходила я до лікаря в обласну, до лора. У мене є карточка там, так як їздили раніше до алерголога.
Багато зразу відповідей,але я так і не зрозуміла. Тобі не записали в облполіклінці? тоді і лише тоді це дійсно претензія обгрунтована.
Треба зрозуміти відмінності:
якщо ви ідете в поліклініку і це по вашій адресі проживання чи там працює ваш сімейний і він вас туди до іншого фахівця з карткою направив- лікар вам повинен зробити запис.
якщо ви ідете в обл. чи іншу лікарню на консультацію, яка там може бут у вас картка?????? це заклад для стаціонарних хворих які лежать там лише на той момент, а не тих, як там були колись, нікому іншому там нічого не записують. Де писати? в минулому? те що боліло колись?
Це все просто. При чому тут ліньки в конкретному питанні? лікар побачив- діагноз запідозрив- ліки приписав- чекає на повернення щоб побачити чи є результат, якщо ні- далі лікування.
якщо твій по закону щодо проживання - лікар ще й записав і повторив запис про повторне консультування, якщо треба- дав направлення в стаціонар.
Тіштесь що ще й вам написав!
Запис в картку? В яку саме? картки різні! з якою карткою ви йдете що нарікаєте що вам не записали? ідете в лікарню з карткою з поліклініки?
Це смішно, особливо у сіпвідношенні з словом повинен. Так ви теж повинні щороку проходити профілактичні усі обстеження без нагадувань і т.і.
Хто похвалиться щорічним справжнім оглядом?????Слабо?
Не робіть проблеми, де ви їх по блату шукаєте.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.