Глобальні оголошення!

Задумуюсь про відлучення

Модератори: TaniaPicaSSo, Любов

Re: Задумуюсь про відлучення

Повідомлення TaniaPicaSSo » 16 травня 2014, 23:40

TYulia написав:а ночу скільки разів просинається? після сну не просить?

Вночі прокидається разів 2-3 в середньому, але я часом можу добре й не пам"ятати, бо спимо разом і я годую її крізь сон, то потім не завжди можу пригадати, скільки саме разів то було. А вранці інколи просить, то даю, а інколи й не просить. Після обіднього сну вже не просить зовсім.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення erinaceus » 18 травня 2014, 00:47

Olyana написав:а хто як відлучав? поступово чи відразу? бо є такі, що їдуть на пару днів з дому :impossible:

Звичайно, краще поступово. Це і для дитини менший стрес, і для вашого організму краще. Просто з часом зменшувати кількість годувань, щоб потім зійти на 0. З кожним тижнем молока буде ставати все менше, тому не буде застоїв. А перев'язування і таблетки - це дуже крайні міри, які для здоров'я зовсім не бажані. Та й при різкому відлученні можлива втрата форми грудей, оскільки тканини не встигають повернутись у довагітний стан.
Зображення

Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2191 раз.
Подякували: 1479 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик
Дівчинка-квіточка

Повідомлення flash-ka » 18 травня 2014, 14:03

думала і передумала....
у малої ікла прорізались, то у мене руки не піднялись обмежити дитину в циці. а тепер. їмо цицю перед сном. протягом дня як каже,що хоче цицю, то я пропоную щось поїсти чи попити. і зазвичай це їй підходить. деколи погладить циці і йде далі гратись.
спросоння переконати,що вона хоче їсти чи пити а не цицю не виходить :hi: ну я й особливо не стараюсь.
вирішила для себе,що рано чи пізно вона сама відмовиться. :wink:
Зображення
flash-ka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1125 раз.
Подякували: 1186 раз.
Діти: донечка Вікторія

Повідомлення Olyana » 18 травня 2014, 18:53

flash-ka написав:думала і передумала....
у малої ікла прорізались, то у мене руки не піднялись обмежити дитину в циці. а тепер. їмо цицю перед сном. протягом дня як каже,що хоче цицю, то я пропоную щось поїсти чи попити. і зазвичай це їй підходить. деколи погладить циці і йде далі гратись.
спросоння переконати,що вона хоче їсти чи пити а не цицю не виходить :hi: ну я й особливо не стараюсь.
вирішила для себе,що рано чи пізно вона сама відмовиться. :wink:

і в нас зуби... плюс трошки кашляє і шмаркає... не можу їй відмовити
а скільки вам???
Зображення

Зображення
Olyana Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 225 раз.
Подякували: 99 раз.
Діти: Даринка і Боженка

Повідомлення flash-ka » 18 травня 2014, 21:11

Olyana написав:а скільки вам???

2роки і 12 днів :wink:
а вам?
Зображення
flash-ka Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення Olyana » 22 травня 2014, 17:44

рік і два))) місяці
Зображення

Зображення
Olyana Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 225 раз.
Подякували: 99 раз.
Діти: Даринка і Боженка

Повідомлення flash-ka » 22 травня 2014, 21:52

Olyana написав:рік і два))) місяці

ги-ги, я в такому віці дитини навіть не думала про це. вперше подумала перед 2 рочками може за місяць.....і то вже передумала )))
Зображення
flash-ka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Mama3 » 22 травня 2014, 23:34

Моєму меншому рік і чотири. Останнім часом теж просить частіше, бо зуби мучать,може за пазуху заглядати і так жалібно в очі дивитися, ну як тут відмовити. А вжу було тільки на денний сон і то коли вдома засинав, в ліжечку, і на нічний, ще вночі раз. От думаю собі, вічно ж не буде, то що буду шкодувати, такі приємні миті. Тим більше,що це вже третя дитина, навряд чи ще таке щастя буде. Кума годувала до двох років і восьми місяців, то вже її довкола, особливо чужі порадники, так діставали, а вона не могла, коли мала плакала і ночами будилася, але нічого, відмовилася поступово. Я старшого хотіла довше годувати, а вийшло до року і двох місяців, якось сам відмовився, але то я бігала на роботу, напевно, в молоко переходили нерви,правда, вночі він попивав собі та й засинав. То з третім вже насолоджуюсь.
Mama3 Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1389 раз.
Подякували: 522 раз.
Діти: Два хлопчики Володя та Олежик і дівчинка Марічка

Повідомлення stella123 » 29 травня 2014, 10:38

Моя доця останым часом на денний сон почала сама засинати. Виліза мені на руки сідає і засинає. Або ми лижимо вона обертаться до мене спиною бере мою руку і показу ,щоб я її пригорнула і засинає. Але я до цього виявилася ще не готова морально. В мене виникають якісь такі печальні відчуття :cray: через те, щомоїй дитині не потрібна більше циця. :cray: Притому, що десь два місяці тому я незнала куди від неї подітися, бо дитина буквально висіла на циці і мріяла про те як пошвидше її відлучитивід грудей.
Зображення
Якщо зараз дуже погано, то в найблищому майбутньому буде дуже добре.
stella123 Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 199 раз.
Подякували: 124 раз.
Діти: дівчинка Полінка 23.09.2012

Повідомлення TYulia » 29 травня 2014, 12:55

я теж якось погано почувалась як чоловік приспав малого :cray: хоча мала б тішитись тому.

А останніми днями, то приходимо з двору, то вже з плачами, криками його роздіваю, пампік міняю, бо ниє "ціця" і вже ніякі заговорки не діють. Та й до того ж протягом денного сну може 1-3 рази просинатись поцмокати. Перед сном тепер практикуєм читати, точніше дивитись казки, то так пролистуєм всю книжку і або він готовий злізти з ліжка і йти далі бігати, або якщо вже типу починає засинати, то хникає своє "ціця". Тому навіть не знаю, що тобі собі думати чи планувати за то відлученя
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Поперед.Далі

Повернутись до Грудне вигодовування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей