Вийшла би ,бо кращих від нього зустрічала хіба у фільмах,або в книжках,а в реальному житті,може є чоловіки з окремими кращими якостями ,але загалом всеодно йому програють.Принаймні та вся купа моїх кавалерів однозначно,ну і ще для порівняння,якщо додати чоловіків подруг,чи знайомих,навіть не наших ровесників.То за кого ж виходити вдруге як не за нього?От його перша дружина,також думала,що принцеса ,варта кращого,а тепер лікті гризе(ну може вже трішки заспокоїлась,змирилась).
У нас було суперове весілля не багато людей,45 чоловік,але все так вдало,гарно,гармонійно,майже без проколів,без нервів,я нагулялась,навеселилась(без спиртного не обійшлось :oops: ),тільки я не переживала як буду виглядати і шо люди скажуть,просто кайфувала,отримала купу задоволення від цього свята,і на кращому досі не була.Люблю переглядати своє весільне відео,фотки.
Вдруге святкувала би більш вишукано,десь за кордоном в якомусь гарному місці,в супер пупер гарній сукні.Але це все такі дурниці,головне щоб всі були живі здорові і щоб було кохання в сімї,а весілля можна хоч щодня гуляти.