flash-ka написав:Sms написав:слова "вдячності" заїзжим Євромайданівцям
ти щось плутаєш. Поїдь в Одесу і поспілкуйся з людьми! Там місцеві на куликове поле ходити всі боялись. Одесити дуже миролюбиві,нейтральні і добрі люди. І можу тебе запевнити,що там відсоток проросійськи налаштованих дууууже малий.
І ще одне, кожен чує лише те,що хоче чути. я вчора чула багато слів співчуття що-до загиблих. і звичайно пишання справжніми українцями-одеситами.
притримуюсь думки,що якщо подобається жити в якійсь країні, то живи собі. а не те до чого закликають сепаратисти. так, саме сепаратисти.
Саме так. Проросыйських дуже мало і місто дуже миролюбиве. Маю в Одесі близьких друзів. В тому числі один з них був учасником всіх подій на Греческой на "Проукраїнській стороні" . Всю інформацію отримувала від нього і від подруги, яка живе поруч з Куліковим. Метрів за 300. З вікна її квартири добре було видно той дим від Профсоюзів. До речі , вона теж не прихильниця сепаратистів. Поділюся посиланням з Вами, яке дав мені друг-учасник подій.
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
І коментар мого друга до нього "долго писать. давай я тебе скину пару ссылок. 2 мая был на Греческой так, что подтверждаю, что описанное там правда и соответствует действительности"
Я нІ в якому разі не виправдовую молодчиків, які почали це все. Однак, на мітинг за єдність України вийшло багато приїзджих, зокрема ультрас Харкова і звичайні вболівальники. Навіть мій друг, учасник це підтверджує. Зі сторони цього маршу 3 загиблих від огністрєлу. Всі Одесити. Зі сторони сепаратистів загиблих від огнєстрєлу получається двоє, як мінімум, як свідчить співставлення слів мого друга з оприлюдненою інформацією.
І це опубліковані імена лише 14 загиблих з 48....
Я також вважаю, що потрібно жити у тій країні де ти хочеш. Наразі я дивуюсь жорстокості людей!!! І наших політиків зокрема.
Може я не того слухала.... Скажи, хто висловив співчуття за загиблими у пожежі? Знайду в неті -послухаю.
Alisa написав:Бути диверсантом небеспечна робота.
Диверсанти 60 річні бабусі і дідусі, що сгоріли у вогні Одесити. Підтверджено також моїм другом. Всі загиблі за інформацією на сьогодні Одесити....