Глобальні оголошення!

Мультиварка

Модератор: irinka

Re: Мультиварка

Повідомлення мама » 23 квітня 2014, 22:48

Поділіться рецептами, щоб
закинув прийшов готово
, бо я щось все помішую, докидаю, доливаю. Хіба каші можу закинути.
Пекти не печу, маю гарну духовку і хлібопіч, ось тут дійсно-закинув, включив і витягнув готове.
Тішуся, що можу з вами спілкуватися!
мама Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 12 раз.
Подякували: 92 раз.
Діти: хлопчик

Повідомлення Кокетка » 23 квітня 2014, 23:21

я всі супи чи рагу, чи тушені бобові, чи тушене мясо (мариную кусок мяса (приправи , лимонний сік, часник) і тушу 40 хв, використовую його на бутерброди дітям замість ковбаси) закидаю , нічо не помішую одразу все ставлю закриваю кришку , і клапан скороварки і все) а пекти ..то теж в духовці
у мене скороварка, то не зовсім мультиварка, то під тиском в два рази швидше готує, і при вищих температурах, без доступу повітря .... є і мультиварка, то коли клапан відкритий) але я люблю її як скороварку використовувати... молочна каша 4 хв) мені підходить :yes: мясо 40 хв, бобові 40 хв, суп 15-30 хв воно як готується то не відкриєш і не помішаєш, треба тоді відміну програми і почекати поки впаде тиск
Люди охоче вірять тому, в чому б хотіли бачити правду.
Кокетка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 869 раз.
Подякували: 787 раз.
Діти: два синочка

Повідомлення мама » 24 квітня 2014, 11:55

А супі як закинути макарони разом з картоплею та морквою, то нічо, не буде суп з литим тістом? Пиитаю, бо сама не пробувала так, ну і хто додаэ засмажку досупу, то ніяк не вийде все разом закиинути
мама Офлайн

Добре орієнтуюся

Повідомлення vita_if » 24 квітня 2014, 15:44

Мені мультиварка подобається тим, що можна поставити щось тушити чи пекти і йти гуляти з дитиною. Ще часто на ніч ставлю м"ясо тушити.
vita_if Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 47 раз.
Подякували: 222 раз.
Діти: Два хлопчики

Повідомлення Кокетка » 24 квітня 2014, 17:05

мама написав:А супі як закинути макарони разом з картоплею та морквою, то нічо, не буде суп з литим тістом? Пиитаю, бо сама не пробувала так, ну і хто додаэ засмажку досупу, то ніяк не вийде все разом закиинути

власне з макаронами не варто ставити)) бо хоча я і використовую італійські в суп, та все одно думаю , то навіть для твердих сортів буде задовго( хоча я варила суп (15 хв в скороварці_), досвід є, вони не розварилися, але через те що були великі то вигляд в супі не дуже), є ще варіанти) гречка рис пшенична крупа :wink:
Люди охоче вірять тому, в чому б хотіли бачити правду.
Кокетка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 869 раз.
Подякували: 787 раз.
Діти: два синочка

Повідомлення мама » 24 квітня 2014, 18:41

Так, скороварка, то трхи не те, бо вона йде не у всіх мультях, або й окремо. В нас згтріла мікрохвильовка (Бог почув мене:-) і ми користуэмо мультю для підігріву.
Ну а те, що чашу можна мити в ПМ-найбільша втіха:-) :-) :-)
мама Офлайн

Добре орієнтуюся

Повідомлення eney » 25 квітня 2014, 20:26

Хочу похвалити свою червону шапочку. Довго я дивилась на скороварки - мультиварки і зупинилась на штебі) курс долара мене трохи налякав і я перед паскою купила свою красуню :kiss: Я в приємному вражені, холодець за 1,5 год, притому я не стояла, пильнувала, а все закинула і пішла, прийшла, відкрила кришку, ще пару хв і холодць в тарілках. Суп тепер вимагає від мене 10-15 хв, якщо суп-пюре то ще + 10 хв(мала казус з сирним, почав втікати зі всіх дир, тепер знаю що після добавляння вершків сирів молока тре знімати кришку і подивитись щоб не втікло). Сьогодні варила 1 раз молочну кашу, кукурудзяну, раніше стояла мішала що 5 хв, все одно пригорало, сьогодні 2 рази підійшла за 25хв, каша вау. Вчора чанахи, трохи протушила моркву/цибулю, мясо кусками сире+ картопля сира+нерозмочена фасолька ясік, води щоб покрило, і з мужиками на стадіон, поки буцала мяч вечеря готова))) всі довольні
Єдине, що добрий магазин прислав модель не для нашого ринку(((( не міняється температура, так що йогурт і су-від поки бай бай.
О спорт, ты - мир!
Пьер де Кубертен
eney Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 695 раз.
Подякували: 786 раз.
Діти: В домі заплавляють Олексій і Марк.

Повідомлення vita_if » 30 квітня 2014, 17:23

не міняється температура, так що йогурт і су-від поки бай бай.

В мене також не міняється температура, але я робила сир на підігріві, так і йогурт можна зробити, потримати трошки на піідігріві молоко.
vita_if Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 47 раз.
Подякували: 222 раз.
Діти: Два хлопчики

Повідомлення Ultra » 03 травня 2014, 22:44

Оксанютка написав:Дівчата,поділіться враженнями від використання мультиварки.Чи потрібне це чудо техніки на кухні? Якою користуєтесь?

А то давненько чоловік прагне мені подарувати з якоїсь нагоди, а я все віднєкуюсь.Скоро ДН, то може і варто прийняти такий подаруночок :confused:

Користуюся своєю регулярно,особливо виручає функція Відстрочка,закинула продукти,виставила режим і через скільки включитися,пішла з дитиною в місто...по приходу страва готова,а якщо забарилися,то температура підтримується функцією Підігрів :ОК: (12годин)
Ще випічка дуже подобається-бисквіти для торта височенні (один корж розрізаю поперек на 3 частини),шарлотка пишна,кекси на ура :nyam: ...правда,пасочку не спробувала чомусь (в духовці попекла)
Взагалі,я задоволена цим чудом техніки,в мене Панасонік (остання модель)-варить,смажить,парить,випікає,тушить,підігріває...помічниця,одним словом :dance:
Ultra Офлайн

Повідомлення мама » 04 травня 2014, 18:44

Щодо випічки хліба, то ітак треба місити окремо, та й в духовці смачніший і скоринка э. В цьому плані вже краще хлібопічка - і замісить сама, і спече, і смачніше, ніж у мульті.
мама Офлайн

Добре орієнтуюся

Поперед.Далі

Повернутись до Кухонна техніка та посуд

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей