Глобальні оголошення!

А коли ви забираєте дитину із садочку?

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

А коли ви забираєте дитину із садочку?

Повідомлення !OLGA! » 10 квітня 2014, 12:46

Ви мабуть подумали, звідки в мене таке запитання? Розкажу. Вчора випадково зустріла стару знайому, говорили про дітей і якось пішла мова про садочок. Так ось, ця знайома сказала, що "чисто принципово" забирає дитину останньою, бо ".....вихователям за це платять, щоб вони сиділи на роботі до кінця робочого дня, і ні хвилини менше...". Хоча перед тим жалілася, як погано дитина їсть в садочку... :confused: А яка ваша думка?
Зображення
!OLGA! Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 289 раз.
Подякували: 162 раз.
Діти: Синочок

Re: А коли ви забираєте дитину із садочку?

Повідомлення Nymydora » 10 квітня 2014, 12:50

ГГГ, цікаво, чи та знайома чисто принципово першою свою дитину приводить, чисто принципово не готує вдома, бо ж "садочок за їжу гроші бере" і т.д. А дитина її чисто принципово не пісяє в штани, бо няні за те платять, щоб перевдягати? Вибачайте за тролінг.
Я приводжу перед сніданком, на 10. Забирає переважно чоловік після роботи, то йому виходить десь в 6, а садок до пів7. Якщо батьки запізняться, то няня або вихователька посидить без проблем. Колись забирала раніше, то малий питав, чого я так рано його забираю. Виявилося, що він після вечері (в них в 5-тій) любить ще погратися, бо перед тим день у них розписаний - заняття, прогулянки -і нема коли дуже так гратися. Отаке.
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення irinka » 10 квітня 2014, 13:01

Гм, ніколи не задумувалась над тим щоб спеціально не забирати дитину додому :crazy: Привожу зазвичай одного з перших, на 8.00 бо йду на роботу, а забираю як коли, 17-17.30 хоча садок працює до 18.00, але часто буває так що в 17.30 вже тільки 2-3 дітей очевидно інші батьки забирають ще раніше, ніхто принципово не чекає до 18.00...)))))
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення TanenRom » 10 квітня 2014, 13:57

останньою забирала декілька разів, але вихователю телефонувала і попереджувала, що не встигаю доїхати.
забираю десь о 17,30 - 18,00, то завжди ще є декілька дітей, бо садочок у нас працює з 7,30 до 19.
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення krapk@ » 10 квітня 2014, 15:14

сьогодні забрала в 3,вчора в 4, перед тим в 2, а восновному в 5. Як мені захочеться. Виховвателі вже звикли що я можу припертися серед сну (малий не спить) то принаймі сидять біля дітей а то раз була історія-заходжу а біля дітей нікого, причому ліжка 2 поверхові....
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення Галина » 10 квітня 2014, 15:20

!OLGA! написав:".....вихователям за це платять, щоб вони сиділи на роботі до кінця робочого дня, і ні хвилини менше..."

Насправді вихователі сидять довше, бо ще ж треба конспекти, плани заповнити, сценарії свят складати. Принаймні наші вихователі пересиджують точно. Йдуть додому через наш двір, то раніше 19-19:30 ніколи не йшли.
Було кілька разів, що забирала останню. Працювала до 18:00. Завжди забирав чоловік, в нього до 17:15 робочий день. Але бувало так, що їхав з роботи на дачу, то я забирала вже пізно і останню часом вихователі пересиджували з моєю дитиною. Хоча могли також принципово залишити і піти, бо їх робочий день закінчений.
А знайома одна працює вихователькою, то з однією дівчинкою до 19:00-19:30 сидить, бо батьки працюють і раніше нема кому забрати.
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення nadusha » 10 квітня 2014, 15:21

!OLGA! написав:Ви мабуть подумали, звідки в мене таке запитання? Розкажу. Вчора випадково зустріла стару знайому, говорили про дітей і якось пішла мова про садочок. Так ось, ця знайома сказала, що "чисто принципово" забирає дитину останньою, бо ".....вихователям за це платять, щоб вони сиділи на роботі до кінця робочого дня, і ні хвилини менше...". Хоча перед тим жалілася, як погано дитина їсть в садочку... :confused: А яка ваша думка?

О! І в Артемовій групі була така мама. Вона принципово так і забирала, навіть в Великодну п"ятницю чи перед Святою вечерею... Тяжко було виховательці, що добиралась на роботу з Білої. Взагалі-то, якби ті пізні забирання були пов"язані з робочим графіком мами, то питань би не виникало. В нас в групі був хлопчик, в якого мама працювала в банку на Дружбі до 18:00, то його майже завжди забирали останнім з чергової групи. Ще цікаво чи та ваша знайома мама так принципово не запізнюється на свою роботу і працює до останньої хвилини за яку їй платять?
Я стараюсь забирати Дениса коло 17:00, відразу після вечері. З Артемом теж часто бувало, що питався, чому я його так рано забираю... Дениса зараз воджу тільки до обіду, бо тільки-но вилізли з болячок... Приводжу в числі перших.
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення oksa_mal » 10 квітня 2014, 15:46

приводжу в садок о 8 год. , забираю 16*30-17*30, садок працює до з 7 (чергова група), 3 7*30 до 18. Зараз стараюсь трошки скоріще забирати щоб було більше часу на велосипеді поїздити біля дому.
Зображення

Не тратьте деньги на одежду...Тратьте на путешествия...Какая разниця, сколько лет вашим кедам, если вы гуляете в них по Парижу.
oksa_mal Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1)
Дякував (ла): 224 раз.
Подякували: 307 раз.
Діти: хлопчик
дівчинка

Повідомлення Lenysa » 10 квітня 2014, 15:53

хто знає до якої години садік № 5 працює, бо в мене чоловік до 18.00, то напевно швидше 18. 15 не зможе, а я ще не знаю до якої працюватиму.
Не судите..Не проклинайте...Не шепчитесь за спиной..перед Богом я отвечу,вы следите за собой.....
Lenysa Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 164 раз.
Подякували: 164 раз.
Діти: Донечка Софійка

Повідомлення oksa_mal » 10 квітня 2014, 16:15

Lenysa написав:хто знає до якої години садік № 5 працює,.

тут
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
є інформація про графік роботи садочків, в тому числі чергових груп, але деякі вихователі люблять говорити що садок працює наприклад не до пів 7 а до 6, щоб батьки пошвидше забирали.
Зображення

Не тратьте деньги на одежду...Тратьте на путешествия...Какая разниця, сколько лет вашим кедам, если вы гуляете в них по Парижу.
oksa_mal Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1)
Дякував (ла): 224 раз.
Подякували: 307 раз.
Діти: хлопчик
дівчинка

Далі

Повернутись до Няні, садочки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей